Rīgas jaunieši iegūst iespēju organizēt bezmaksas grafiti skolu

Elīna Sprūde-Nesenberga, 03.12.2010., 09:21

Jauniešu biedrība "Cits Variants" Labiedarbi.lv 7.projektu konkursā ar 5257 balsu lielu atbalstu ieguva 2.vietu un iespēju organizēt ielu mākslas jeb grafiti apmācības.

Iegūtais 2000 latu finansējums ļaus 24 jauniešiem 6 mēnešus apmeklēt nodarbības, kas ne vien attīsta ielu mākslas prasmes un iemaņas, bet arī dzīves prasmes.

Projekta pieteikumā biedrības pārstāvis Miroslavs Tumanovskis rakstīja: "Ielu mākslas studija jau pastāv 2 gadus. Uz regulāras bāzes tā piesaista 24 jauniešus. Nodarbības notiek reizi nedēļā. Jaunietis var iekļūt grafiti skolā tikai izejot caur atlasi, kas ļauj mums pārliecināties par viņa atbilstību. Mēs esam pārliecināti, ka daudzi no mūsu audzēkņiem nākotnē nenodarbosies ar ielu mākslu vai mākslu tiešā vārda nozīmē. Taču viņu iesaistīšanās "Pagraffā" iemācīs viņus domāt radoši un realizēt savas idejas. Kādi no viņiem nākotnē kļūs par arhitektiem, dizaineriem, datordizaineriem, reklāmas speciālistiem un citu radošu profesiju pārstāvjiem. "Pagraffs" ir ieguldījums viņu nākotnē."

Šis projekts 44 pieteikumu konkurencē iekļuva Labiedarbi.lv projektu konkursa otrajā kārtā, un sacentās ar 13 citiem projektiem par sabiedrības atbalstu projektam un finansiālu atbalstu tā īstenošanai. Novembra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds bija 9380 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties