Beyoncé deju skolotājas audzēkne vadīs "Heels" nodarbības Rīgā

Simona Anaņiča, 07.10.2015., 08:10

Deju studija "Soul of Dance" no 6. oktobra piedāvā "Heels" nodarbības (dejas uz papēžiem), attīstot savu sievišķību, ķermeņa kultūru un plastiku.

Katrīna JocusNodarbības vadīs valdzinošā Katrīna Jocus – dejotāja un horeogrāfe, kas mācījusies pie R’n’B zvaigznes Beyoncé kustību pedagoģes Danas Foljas (Dana Foglia).

Starptautiski pazīstamā dejotāja, horeogrāfe un pedagoģe Dana Foglia palīdzēja Beyoncé sagatavoties spožajai koncerttūrei "I Am….2009 Tour", strādājot kā horeogrāfe-asistente un personīgi trenējot Beyoncé, bet iepriekš bijusi dejotāja viņas šovos. Savukārt rīdziniece Katrīna Jocus kļuva par vienu no 25 Eiropas dejotājiem, kurus Dana Foglia izvēlējās savai ‘mentorship’ programmai Londonā šā gada septembrī. Trīs nedēļu garumā Katrīnai bija iespēja pilnveidoties dejā un skatuves mākslā pie Danas un citiem viņas komandas pedagogiem.

"Šis projekts mani iedvesmoja, sniedza daudz pozitīvu emociju un sajūsmas. Paldies manai mīļākajai horeogrāfei par iespēju, lielisku atmosfēru un brīnišķīgu humora izjūtu," saka Katrīna.

Nu Katrīna ir atgriezusies un Londonas un savu unikālo pieredzi ir gatava ienest arī nodarbībās. "Heels Class" apvieno sevī "Jazz Funk", stripplastiku, aktiermeistarību un neizsmeļamu sievišķību, attīstot ne vien dejotprasmi bet arī lokanību un ķermeni kopumā.

Katrīna Jocus mācījusies Latvijas Kultūras koledžā, piedalījusies "Catalyst Dance Group", bijusi go-go dejotāja labākajos Rīgas naktsklubos. Ieguvusi arī deju pieredzi citās Eiropas valstīs un pilnveidojusies pie starptautiski pazīstamiem dejas guru.

Deju studija "Soul of Dance": soulofdancelv.wix.com/studija.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties