Bērnu vasaras nodarbības ir klāt

Žigimants Krēsliņš, 21.05.2015., 08:20

Tūlīt jau ir klāt skolēnu vasaras brīvlaiks, kas nozīmē, ka tūlīt ir klāt bērnu vasaras nodarbības "Brīvs laiks – lietderīgs laiks".

Bērnu vasaras nodarbības ir klātBērnu un jauniešu biedrība "Liepājas Jaunie Vanagi" jau sesto gadu piedāvā bērniem un pusaudžiem, vecumā no 6 līdz 13 gadiem, savu vasaras brīvlaiku pavadīt lietderīgi. Piedāvājam tematiskās nodarbības, sākot no 8. jūnija līdz 21. augustam. Šī gada tēmas ir māksla, mūzika, starptautiskās dienas, apkārt pasaulei, olimpiskās spēles, piedzīvojums dabā, ceļojums laikā, mācību priekšmeti, veselība un piecas maņas. Katra no tēmām sevī ietver, spēles, atrakcijas, radošas darbnīcas, pārgājienus, ekskursijas un iestādēm Liepāja, kuras ar konkrēto tēmu ir saistītas, tikšanās ar dažādiem cilvēkiem, kuri darbojas konkrētajā jomā, un daudz ko citu jautru un atraktīvu, izzinošu un noderīgu. Dalībnieki tiks dalīti pa vecuma grupām.

Nodarbībās būs iespējams apgūt arī angļu valodu, jo tās vadīs jaunieši no Latvijas un Eiropas Brīvprātīgā darba veicēji no Spānijas, Portugāles, Peru, Venecuēlas, Slovēnijas, Ungārijas un Nīderlandes.

Jūnijā nodarbības notiek no plkst. 10.00-14.00, kur dalības maksa ir 10 eiro nedēļā. Cenā iekļauts - materiāli, ekskursijas, transports, tējas pauzes). Savukārt jūlijā un augustā nodarbības notiek no plkst. 10.00-16.00, kur dalības maksa ir 17 eiro nedēļā. Cenā iekļauts – materiāli, ekskursijas, transports, pusdienas.

Vairāk informāciju var uzzināt www.liepajasjv.lv vai pa tel.27090307.

Pieteikšanās ir ne vēlāk kā vienu nedēļu pirms izvēlētās nedēļas. Vietu skaits ir ierobežots.

Projektu atbalsta Liepājas pilsētas dome un programma "Erasmus+". Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


ienāktreģistrēties