"Bērnu universitāte"

Laura Leite, 23.10.2015., 10:50

Skolēnu brīvlaikā "Bērnu universitātē" iespējams apmeklēt aizraujošas nodarbības bez maksas.

"Bērnu universitāte"Latvijas vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" interešu izglītības centrs "Bērnu universitāte" skolēnu rudens brīvlaikā piedāvā apmeklēt aizraujošas un izglītojošas bezmaksas nodarbības sākumskolas vecuma bērniem. Piedāvājumā ir trīs dažādas nodarbības: "Dabas pētnieku studijas", "Ķīmijas eksperimentu studijas" un ""Swedbank" naudas studijas".

"Bērnu universitātes" zinātkārajā pasaulē būs iespēja pavadīt laiku brīnišķīgās nodarbībās, ko vada "Iespējamās misijas" pasniedzēji – Agnese Slišāne, Kristaps Auzāns, Oskars Līkops un Mārtiņš Gulbis. Pieteikties iespējams mājaslapā www.bernuuniversitate.lv vai rakstot uz e-pastu: laura@mammam.lv.

Skolas brīvlaika nedēļā, kas šogad ir no 26. oktobra līdz 1. novembrim, sākumskolēniem ir iespēja apmeklēt trīs dažādas izglītojošas un aizraujošas "Bērnu universitātes" nodarbības:

27. oktobrī plkst. 15.00 – ""Swedbank" naudas studijas bērniem". Varēs uzzināt, kādam nolūkam tiek radītas reklāmas un kāpēc to ir tik daudz un dažādas. Bērni sāks darbu pie neliela biznesa projekta.

28. oktobrī plkst. 15.00 – "Dabas pētnieku studijas". Praktiski darbojoties un veicot eksperimentus, tiks noskaidrots, kas ir virsmas spraigums un kāpēc tas ir nepieciešams.

29. oktobrī plkst. 15.00 – "Ķīmijas eksperimentu studijas". Dažādu ķīmijas un fizikas eksperimentu demonstrēšanas laikā būs iespēja gūt priekšstatu par dažādiem ķīmiskiem šķīdumiem, kas bieži atrodas mājās. Tiks izskaidrota ķīmisko elementu iedarbība un drošības noteikumi, kurus nepieciešams ievērot ikdienā, darbojoties ar sadzīves ķīmiju.

Arī šajā mācību gadā "Bērnu universitāte" katru mēnesi piedāvā apmeklēt piecas dažādas nodarbības: "Princešu studijas", "Mākslas studijas", ""Swedbank" naudas studijas", "Ķīmijas eksperimentu studijas", "Dabas pētnieku studijas". Mērķis – veidot priekšstatu par šobrīd un nākotnē nozīmīgām profesijām un izglītot bērnus, iesaistot viņus praktiskās nodarbēs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties