Bērni "Jūtas droši" pavasarī

Līga Krēsliņa, 26.02.2015., 09:26

Klāt ir skolēnu pavasara brīvlaiks, un "Liepājas Jaunie Vanagi" no 16. - 20. martam piedāvā iespēju bērniem (no 6 - 13 gadu vecumam) šo nedēļu pavadīt lietderīgi kopā ar brīvprātīgajiem no Latvijas, Spānijas un Peru, piedaloties nodarbībās "Drošība".

Bērni "Jūtas droši" pavasarīNodarbības notiks LJV birojā, Klaipēdas ielā 96a, kā arī vairākās citās Liepājas vietās, atkarībā no konkrētās dienas tēmas. Nedēļas laikā bērni varēs labi pavadīt laiku draugu lokā, piedalīties dažādās atraktīvās spēlēs, piedalīties dažādās darbnīcās, doties ekskursijās uz vietām, kuras rūpējas par mūsu drošību, kā arī apgūt angļu valodu.

Dalības maksa ir tikai desmit eiro, kurā ir iekļautas visas izmaksas – materiāli, ekskursijas, transports, tējas pauzes u.c. pārsteigumi. Nodarbības notiks no 10:00 līdz 14:00.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, lūgums pieteikties savlaicīgi, pa tālruni 28452124, sūtot īsziņu ar bērna vārdu, uzvārdu un vecumu.

Projektu atbalsta Liepājas pilsētas dome un programma "Erasmus+". Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties