Baltajā Naktī uzzibsnī Mammu pop-up darbnīca

Kuntī Berzinska , 02.09.2010., 11:32

Sestdien, 4. septembrī, mūsdienu kultūras foruma "Baltā nakts 2010" ietvaros, tiks veidota sociālās modes zīmola Mammu radošo roku darbnīca. Spīķeros, Martin Confused akustisko skaņu pavadījumā, tiks arī atklāta vienreizēja foto izstāde, kuru sagatavojis kolumbiešu modes fotogrāfs Kamilo Ečeveri (Camilo Echeverri).

KBaltajā Naktī uzzibsnī Mammu pop-up darbnīcaā modes forogrāfs Kamilo ir veidojis reklāmas tādiem zīmoliem ka Levi's, Wrangler un Lee, u.c. Viesojoties Latvijā, viņš ir vēlējies parādīt citu modi, citā formātā, savā fotoprojektā iesaistot Mammu māmiņas ar bērniem viņu mājās un ikdienas vidē. Projekts veidots kā daļa no Mammu shot by, kurā fotogrāfi sniedz savu Mammu šalles interpretāciju. Iepriekš shot by sērijās, Mammu ir ticis ievilkts gan kapoeiras dejā, gan fotogrāfēts 350 metru augstumā, televīzijas tornī.

Pīnīšu tamborēšana ir būtisks posms Mammu šalles radīšanā, tādēļ ar moto "Dari pats! Piedalies!" Mammu aicina Baltās Nakts 2010 apmeklētājus nest savus vecos t-kreklus darbnīcu Spīķeros, kur tie iegūst jaunu izskatu un pielietojumu. Visiem ir iespēja iemēģināt roku rokdarbos un izgatavot aproci, galvasrotu, vai jebko citu!

Mammu ir jauns un ambiciozs zīmols, kas sācis pulcināt ap sevi spožus un radošus talantus. To radījuši cilvēki, kas, apvienojot savu mīlestību pret modi un dizainu, vēlas mainīt sabiedrību un padarīt to labāku. Pop-up veikaliņš darbosies kā radoša platforma, kurā ikviens varēs iepazīties ar sociālās modes ideju, kā arī iesaistīties radošā procesā.

Kur: Spīķeros, Maskavas ielā 12/1... starp Meta Kafe un Dirty Deal Cafe aiz "Ēdenes".
Kad: Sestdien, 4. septembrī
Laiks: 18.00-22.00
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties