Autostopa lekcijas aprīlī

Didzis, 22.03.2010., 08:55

22., 23. un 24. aprīlī Valmierā un Rīgā ar savām lekcijām un stāstiem par autostopu un savos ceļojumos pieredzēto jau trešo reizi viesosies Krievijas autostopa guru Antons Krotovs.

"Neaizvietojamu lietu nav. Var doties, piemēram, no Maskavas uz Vladivostoku bez mugursomas, bez sērkociņiem, bez naudas, bez dokumentiem... Bet ir viena lieta, kuru vajag ņemt līdzi vienmēr. Šī lieta sver apmēram 1500 gramu, atrodas cilvēka galvaskausā un to sauc par galvas smadzenēm.

Ja jums galvā viss ir kārtībā, jūs varat sasniegt jebkuru pilsētu – neatkarīgi no ārējiem apstākļiem. Ja jūs nemākat domāt, tad pat liels daudzums pārtikas, naudas, dokumentu, drēbju, zobu birstīšu un citu priekšmetu neļaus jums sasniegt to, ko vēlaties."

Antons Krotovs – rakstnieks, ceļotājs, izdevējs un vienkārši interesants cilvēks savās lekcijās un uzstāšanās reizēs skaidrā krievu valodā iepazīstina ar veiksmīgas un mērķtiecīgas autostopēšanas stūrakmeņiem, kā arī atgādina visiem klausītājiem vienu no svarīgākajām dzīves patiesībām - lai arī kurp jūs dodaties, atcerieties ka visi cilvēki savā starpā ir brāļi, pasaule ir laba savā būtībā, tādēļ no tās nav jābaidās, bet droši jādodas uz priekšu.

Šis notikums būs arī lieli svētki visiem latviski lasošajiem - klajā nāks divas Antona veiksmīgākās un populārākās grāmatas - "Brīvās ceļošanas rokasgrāmata" un "134 jautājumi un atbildes" - bet nu jau latviskā tulkojumā!

Ierodoties uz šīm lekcijām (gan ieeja gan izeja bez maksas), jūs varēsiet uzdot savus jautājumus pašam Antonam, aplūkot viņa grāmatas oriģinālvalodā, kā arī iepazīties ar viņa darbu latvisko tulkojumu (grāmatas, ko varēs aplūkot, varēs arī iegādāties!).

Šobrīd paredzēts, ka lekcijas notiks 22.04. pēcpusdienā Valmieras Integrētajā bibliotēkā, 23.04. vakarpusē un 24.04. priekšpusdienā Rīgā. (informācija par precīzu norises vietu un laiku sekos!).

"Vai ceļošana nav bēgšana no reālās dzīves? Drīzāk tas ir solis pretī reālajai dzīvei. "


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Didzis (didzis_r@yahoo.com), 12.04.2010. 16:20:46 (ip:78.84.52.141)
Komentāra reitings: 0

22. apriilii, plkst., 17.30 Valmieras integreetajaa Biblioteekaa, Ceesu iela 4
23. apriilii, plkst., 18.30 Riigaa, LU Geograafijas fakultaate, Alberta iela 10
24. apriilii, plkst., 11.00 Riigaa, LU Geograafijas fakultaate, Alberta iela 10


Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties