Atver pirmo "POP UP" biroju Latvijā

Agita Auza, 06.07.2015., 12:42

Šonedēļ no 6.līdz 12.jūlijam Liepājā, Dārza ielā 4/8 notiks "D10 POP UP" – koprades un strādāšanas svētki.

Visas nedēļas garumā ikviens interesents varēs nomainīt ierasto darba vietu pret strādāšanu "D10 POP UP", satikt radošus cilvēkus, izklaidēties un piedalīties diskusijās. Mūsdienu tehnoloģijas radošajā telpā nodrošina "Lattelecom".

Atver pirmo "POP UP" biroju Latvijā"Pēdējos gados dažādas "POP UP" aktivitātes ir kļuvušas populāras visā pasaulē, tieši tādēļ mēs izvēlējāmies veidot "D10 POP UP" biroju. "D10 POP UP" ir ieplānots kā daudzsološa stāsta sākums Radošo industriju centram Dārza ielā 10, kas nākotnē piedāvās maziem un lieliem radošo industriju dalībniekiem strādāšanas vietu un iespēju nodarbinātībai. Mēs vēlamies ne tikai aizsākt radošo industriju centra stāstu, bet veidot kopīgus strādāšanas svētkus – darīt lietu, radīt vietu Dārza ielas radošajā kvartālā!", stāsta viens no "D10 POP UP" iniciatoriem Atis Egliņš – Eglītis.

Strādāšanas svētku darba kārtībā ieplānots ne tikai atvērtā tipa birojs ar devīzi "dari lietu", bet paredzētas arī vakara "tīklošanās" jeb pieredzes apmaiņas diskusijas, dažādi iedvesmojoši stāsti par kopīgu strādāšanas pieredzi, prezentācijas un radošās darbnīcas.

"Prieks, ka Liepājas radošajiem un aktīvajiem cilvēkiem būs iespēja izmēģināt un aizsākt kopā strādāšanas tradīciju. Novēlu, lai šajā procesā rodas jaunas idejas un ierosmes inovācijām, kas veicinās pilsētas un reģiona attīstību," saka Lattelecom Biznesa klientu daļas direktore Elīna Abika.

Dārza ielas telpās būs pieeja internetam, iespēja izmantot biroja tehniku, bezmaksas ūdens, bet papildus varēs iesaistīties arī radošajos procesos un iepazīties ar "D10" ideju un attīstības plāniem, kā arī tiks organizēta pusdienu iespēja, neizejot no "pagaidu biroja".

"D10 POP UP" mūsdienu tehnoloģijas nodrošina SIA "Lattelecom" un sadarbības partneri - SIA "InRex", avotu ūdens "Lielbāta", SIA "Drošības birojs".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties