Studenti fakultātē atklās pirmo bērnu rotaļu istabu "Asniņš"

Jurita Krūma, 13.03.2010., 19:39

Cauri biezajam sniegam un ledum, par spīti no jumta krītošajām lāstekām Latvijas Universitātes Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātē (LU PPF) ir uzdīdzis pirmais "Asniņš" - ilgi gaidītā un lolotā bezmaksas bērnu rotaļu istaba.

Ļoti ilgu laiku PPF Studentu pašpārvalde centās izveidot kādu stūrīti, kur studentu bērniem pavadīt laiku, kamēr vecāki mācās. Tika atrasta un izremontēta telpa, uz sienām uzzīmētas skaista meža pasaka, kā arī atrastas divas burvīgas auklītes.

Sākot ar 15.martu, "Asniņš" gaidīs savus mazos draugus. Kopā ar auklīti mazie ķipari varēs zīmēt, līmēt, būvēt sapņu pilis no klucīšiem, iet rotaļās, spēlēties, augt un attīstīties. Tikmēr māmiņas un tēti varēs mierīgi un netraucēti mācīties,zinot, ka bērns ir drošībā, aprūpēts un labi pavada laiku.

Bērnu rotaļu istabā "Asniņš" gaidīsim visus 3-7 gadus vecos bērnus, kuru vecāki studē vai strādā Latvijas Universitātē. Laiks, kuru bērns drīkst pavadīt bērnu istabā- ne ilgāk par 4 stundām. Bērnu rotaļu istaba ir bez maksas.

Bērnu rotaļu istabas tapšanā teikts īpašs paldies Rūdolfam Druvam, Aismai Graumenei par sienas gleznojumu, būvmateriālu veikalam "Knauff", mēbeļu veikalam "Čiekurs", rotaļlietu veikalam "Lāčuks", LU Saimniecības daļas pārvaldei un PPF vadībai, LU Studentu padomei, LU PPF SP.

Darba laiks – P.,O.,T.,C.,P.,S. 10.00-18.00
Atrašanās vieta: Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte, Jūrmalas gatve 74/76, B-3 auditorija
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties