Atklās klubu Nabaklab

www.nabaklab.lv, 26.03.2010., 08:54

2. aprīlī durvis vērs jaunais klubs NABAKLAB, kas tapis bufetes "Gauja" un Latvijas Universitātes radiostacijas "Radio Naba" sadarbībā, lai turpmāk kopīgiem spēkiem attīstītu Latvijā pirmās nekomerciālās radiostacijas pārstāvētās muzikālās un kultūras tradīcijas visās to radošajās izpausmēs.

Nabaklab atklāšanasAtklās klubu Nabaklab pirmajā vakarā, 2. aprīlī, lielās zāles skatuves grīdu iesvētīs grupas "Dzelzs Vilks" un "Satellites Lv", kā arī Dj Nora un "Radio Naba" raidījuma "Rīta Drudzis" vadītāji. Otrā zālē par atmosfēru rūpēsies "Radio Naba" dīdžeji Kazulis, Ag un Arturs Mednis. Atklāšanas svētkus svinēs arī jaunais - otrais un plašākais "Retro Spectro" vintage veikals, kas atradīsies kluba telpās. Līdz ar kluba atklāšanu, tiks prezentēta arī jauna alus šķirne "Vieglā Naba".

Atklāšanas otrajā dienā, 3. aprīlī, Nabaklab uzstāsies grupas "Zig Zag", "Inokentijs Mārpls" un "Radio Naba" raidījuma "Pērļu Zvejnieks" dīdžeji.

600 kvadrātmetru lielajā klubā ierīkota vērienīga koncertu zāle, Dj zāle, izstāžu galerija, divi bāri, atpūtas telpa, smēķētava, padomju-retro stila kafejnīcas "Bufete Gauja" stilistiska kopija, kā arī veikals "Retro Spectro", kurā līdztekus vintage apģērbam, aksesuāriem un interjera priekšmetiem varēs iegādāties vairāku pašmāju jauno dizaineru darinājumus un mūzikas ierakstus. Drīzumā veikala telpās darbību sāks arī vinila plašu un kompaktdisku maiņas punkts. Kluba aizskatuves zonā ierīkota atpūtas telpa un duša mūziķiem un māksliniekiem, kā arī kluba radošo darbinieku birojs. Savukārt Nabaklab virtuvē pieejamas karstmaizes, kas pagatavotas pēc Mārtiņa Sirmā receptes, izmantojot latviskas maizes cepšanas tradīcijas.

Nabaklab pasākumu programmu nodrošinās dažādu "Radio Naba" raidījumu autori un kluba viesmākslinieki, piedāvājot muzikālos, dzejas, literatūras, teātru un kino vakarus, izstādes un modes skates, radošās lekcijas un seminārus. Nedēļas nogalēs klubā norisināsies vērienīgi pašmāju mūziķu un grupu koncerti, Dj seti un dažādi tematiskie pasākumi, kā arī regulāras ārzemju viesu uzstāšanās.

Biļetes pieejamas www.bilesuserviss.lv, www.bezrindas.lv un Nabaklab kasēs.

Nabaklab atrodas: Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā (pretī Bastejkalnam).

Kluba darba laiks:
no svētdienas līdz trešdienai 12:00-2:00;
no ceturtdienas līdz sestdienai 12:00-6:00.

www.nabaklab.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties