Atjaunojuma pirmizrādi piedzīvos Jāņa Lūsēna un Māras Zālītes "Putnu opera"

Irbe Treile, 11.09.2015., 11:10

Operdīva kanārijputniņš Pipinella lielās bažās ziņo, ka pazudis viņas mīļotais – pasaulē labākais tenors Cīps. Meklēšanā iesaistījušies doktors Dūlitls un viņa uzticamie draugi – papagailis Polinēzija, cūciņa Gebgeba, suns Džips, kā arī Londonas ielu labākais pārzinātājs nekaunīgais Zvirbulēns.

"Putnu opera"Vai Cīps atradīsies un opera tiks iestudēta? Vai doktoram Dūlitlam izdosies uzveikt ļauno blēdi Dorntona kungu? Vairāk jau no 18. septembra sadzirdēsiet, ieraudzīsiet un sajutīsiet Latvijas Nacionālās operas un baleta sezonas pirmajā jauniestudējumā – Jāņa Lūsēna un Māras Zālītes leģendārās "Putnu operas" atjaunojumā.

Putnu, zvēru un cilvēku lomās iejutīsies gan pieredzējušie solisti Viesturs Jansons, Nauris Puntulis, Andžella Goba, Ilona Bagele, Juris Ādamsons, Kristīne Zadovska, Inga Šļubovska-Kancēviča, Kristīne Gailīte, Andris Lapiņš, Andris Kipļuks, Romāns Poļisadovs, Krišjānis Norvelis, Kārlis Saržants, Armands Siliņš un Viesturs Vītols, gan jaunpienācēji Laura Grecka, Rihards Millers, Mihails Čuļpajevs, Kalvis Kalniņš un Juris Jope. Iestudējuma muzikālais vadītājs un diriģents ir Andris Veismanis, diriģents – Kaspars Ādamsons. "Putnu operas" režisore ir Baņuta Rubesa, horeogrāfe – Elita Bukovska, scenogrāfe – Ieva Jurjāne, kostīmu māksliniece – Kristīne Jurjāne un gaismu mākslinieks Pols Matīsens.

"Putnu opera" pirmo reizi tika iestudēta 2000. gadā un piedzīvojusi jau vairākus atjaunojumus, kļūstot par vienu no Latvijas bērnu iemīļotākajām izrādēm pēdējo piecpadsmit gadu laikā.

Nākamās "Putnu operas" izrādes šajā sezonā 19. septembrī, 24. oktobrī un 21. novembrī.

Biļetes LNOB kasē un "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā: www.bilesuparadize.lv/events/perf/1307.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties