Ar laivu pa Rīgas ūdeņiem no Andrejsalas

Andrejsala.lv, 05.07.2010., 10:27

Šomēnes Andrejsalā, līdzās Peldošajai darbnīcai, sācis darboties piedzīvojumu organizācijas "Lūzumpunkts" izauklētais projekts "Rīgas laivas".

"Rīgas laivas" piedāvā ikvienam rīdziniekam un Rīgas viesim iepazīt pilsētas centru un nomales no neierastākiem skatupunktiem, airējot smailītes vai kanoe laivas pa Rīgas kanālu, Daugavu, tās līčiem un līcīšiem, pietekām un attekām. Tā ir nebijusi ekskluzīva iespēja ieraudzīt un sajust pavisam citādu Rīgu, kurā viss notiek rāmi un nesteidzīgi, apkārt valda neierasts miers un klusums, kur netraucētiem pabūt kopā, vērot Rīgas arhitektūru, sajust senatnīgās Rīgas dvesmu, sadzirdēt putnu dziesmas, sastapt bebrus un izbaudīt to, kas ikdienas steigā paliek nepamanīts.

Rīgas laivas ir ideāla izklaide gan jauniešiem un ģimenēm, gan gados vecākiem cilvēkiem. Tas ir piemērots risinājums uzņēmumu korporatīvajiem pasākumiem, skolēnu ekskursijām, dzimšanas dienas ballītēm, romantiskiem randiņiem un darījumu tikšanās reizēm. Lūzumpunkta komanda ir izstrādājusi četrus maršrutus tuvākiem un tālākiem laivojumiem (ar tiem var iepazīties šeit), taču ikvienam ir iespēja doties izbraukumā ar Rīgas laivām pēc saviem ieskatiem.

Braucienam ar Rīgas laivām ieteicams rezervēt nepieciešamo laivu skaitu uz noteiktu dienu, lai pasargātu sevi no vilšanās, ka visas laivas jau ir aizņemtas. Tālrunis laivu rezervēšanai: 29333032; e-pasts: rigaslaivas@luzumpunkts.lv.

Plašāka informācija atrodama Lūzumpunkta interneta vietnē.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties