Aicinām uz pirmajiem radošās un aktīvās atpūtas svētkiem "ZZ Festivāls" Jūrmalā

Kristīne Rasnača, 29.05.2015., 08:39

Jau šo sestdien, 30. maijā Jūrmalā norisināsies vērienīgi aktīvās un radošās atpūtas svētki "ZZ Festivāls". Festivāla programma sniegs izklaides iespējas gan aktīvās atpūtas piekritējiem, gan ģimenēm ar bērniem, kā arī sportisku un ekstrēmu aktivitāšu cienītājiem un mūzikas mīļiem.

"ZZ Festivāls" JūrmalāVisas dienas garumā, no plkst. 10.00 līdz 20.00, Dzintaru Mežaparkā un Dzintaru pludmalē apmeklētājus priecēs mūziķu uzstāšanās, šovi, izrādes, radošās darbnīcas, sporta sacensības, ekstrēmi paraugdemonstrējumi un citas aizraujošas aktivitātes. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Visas dienas garumā uz "ZZ Festivāla" skatuves Dzintaru pludmalē varēs vērot pazīstamu mūziķu performances – uz skatuves kāps šī gada Latvijas pārstāve Eirovīzijā Aminata, Miks Dukurs, Edavārdi, grupa "Neon Saturdays", viens no Latvijas labākajiem dīdžejiem DJ Aspirīns, kā arī jaunā un daudzsološā dziedātāja PYOR un igauņu alternatīvā roka trio "Slippery Slope". Tāpat uz festivāla skatuves būs skatāmas talantu konkursa "ZZ Talanti" finālistu uzstāšanās.

Aicinām mediju pārstāvjus apmeklēt festivālu visas dienas garumā jebkurā sev piemērotā laikā. Ieskatam sniedzam informāciju par galvenajiem notikumiem uz "ZZ Festivāla" skatuves:

  • 10.15 – 10.45 "ZZ Čempionāta" finālistu gājiens no Jāņa Pliekšāna ielas pa Jomas ielu līdz skatuvei Dzintaru pludmalē – piedalās gandrīz 6000 skolēnu no visas Latvijas;
  • 10.45 – 11.00 Atklāšana uz "ZZ Festivāla" skatuves Dzintaru pludmalē (piedalās Guntis Belēvičs, LR Veselības ministrs, Indra Brinkmane, Jūrmalas domes Sporta pārvaldes vadītāja, Valdis Vancovičs, Tele2 valdes priekšsēdētājs, Kenneth Fredriksen, "Huawei Baltic General" Centrālās Austrumeiropas un Skandināvijas reģionu viceprezidents;
  • 11.45 – 12.15, 14.30 – 15.00 un 16.40 – 17.10 Talantu konkursa "ZZ Talanti" finālistu priekšnesumi;
  • 12.15 - 12.45 Grupa "Neon Saturdays";
  • 12.45 - 13.15 un 17.30 - 18.00 AHHA Zinātnes centra šovs;
  • 14.00 - 14.30 Igaunijas alternatīvā roka trio "Slippery Slope";
  • 15.00 - 15.30 Jaunā un talantīgā Latvijas dziedātāja PYOR;
  • 15.30 – 16.00 Latvijas repmūzikas pārstāvis EDAVĀRDI;
  • 17.00 – 17.30 Miks Dukurs;
  • 18.00 – 18.30 Viens no labākajiem Latvijas dīdžejiem – DJ Aspirīns;
  • 19.00 – 19.40 Lieliskā Aminata Savadogo;
  • 19.40 – 20.30 "ZZ Čempionāta" apbalvošanas ceremonija un noslēgums.

Visas dienas garumā Dzintaru pludmalē un Dzintaru Mežaparkā notiks arī citas radošas, sportiskas un ekstrēmas aktivitātes – improvizācijas teātru "Artišoks" un "Tea Tree" priekšnesumi, Skimbord, Amerikas indiāņu tradicionālā spēle "Dārni", spēles ar lidojošo šķīvīti "You.fo" un "Ufogolf", ģimenes stafetes, "Marka Rotko Mākslas centra" radošās aktivitātes, "Aspired" tehniski radošās darbnīcas, slavenā Tartu "AHHAA" centra viesizrāde, Valsts policijas Drošības diena, "Junior Achievement Latvia" gadatirgus, Latvijas Longborda Federācijas aktivitātes, "She Fix" fiksēto velosipēdu paraugdemonstrējumi, "Bērnu veloskola", kā arī dažādu sporta veidu sacensības - BMX, skate, inline skrituļslidošanas, skūteru, strītbola, pludmales volejbola un pludmales futbola sacensības.

Pasākuma laikā notiks arī Vislatvijas sporta un prāta spēļu "ZZ Čempionāts 2015" fināls, kurā piedalīsies gandrīz 6000 skolēni no visas Latvijas. Visas dienas garumā klasēm būs jāsacenšas dažādos pārbaudījumos, pierādot gan savu fizisko spēku un sagatavotību, gan aso prātu, gan spēju darboties komandā un būt saliedētiem. Pirmās vietas ieguvēji dosies aizraujošā ārzemju ceļojumā uz Itāliju, otrās vietas ieguvēji balvās saņems modernus "Huawei" P8 Lite viedtelefonus visai klasei, bet komanda, kas ierindosies godalgotajā trešajā vietā, piedzīvos ekstrēmu pārgājienu pa Latviju.

Festivāla laikā būs arī satiksmes ierobežojumi. Automašīnu kustībai tiks slēgtas vairākas Jūrmalas pilsētas ielas. Lai izvairītos no nepatīkamiem starpgadījumiem, festivāla organizētāji iesaka šajā dienā uz Jūrmalu doties ar vilcienu vai citu sabiedrisko transportu. Informāciju par veidiem, kā visērtāk nokļūt festivālā no Rīgas, ir pieejama šeit. Festivāla programma var mainīties atkarībā no laikapstākļiem.

"ZZ Festivālu" organizē sarunu karte "Zelta Zivtiņa" sadarbībā ar jauniešu organizāciju "Avantis", un tā ģenerālsponsors ir viens no pasaules vadošajiem informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmumiem "Huawei Technologies". "ZZ Festivālu" atbalsta "Tele2", Izglītības un zinātnes ministrija,Tautas Sporta federācija, Latvijas Sporta federāciju padome, Latvijas Televīzija, "JCDecaux", "Sīrups", "inbox.lv", "Pilseta24.lv", "Pieci.lv", apdrošināšanas sabiedrība "ERGO", "MCĀbols", "Narvesen". Uz pasākumu aicina Jūrmalas pilsēta.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties