Aicina pieteikties mediju mākslas festivālā "Gaismotā Liepāja" brīvprātīgos

Krista Kalnarāja, 04.03.2015., 09:36

Līdz šī gada 11. martam mediju mākslas festivāla "Gaismotā Liepāja" organizētāji aicina pieteikties brīvprātīgos, kas vēlas iesaistīties festivāla norisē.

"Gaismotā Liepāja"Pieteikties iespējams elektroniski, aizpildot pieteikuma formu . Pasākums notiks 13. un 14. martā no pulksten 19:00 līdz 23:00 Liepājā – Ezerkrastā, pilsētas centrā, Velnciemā un Karostā.

Kā jau iepriekš vēstīts, divus vakarus no Ezerkrasta līdz Karostai iedzīvotāji un pilsētas ciemiņi tiks iesaistīti aktivitātēs, kuru galvenais vadmotīvs ir gaisma. Pirmo reizi, organizējot mediju mākslas naktis "Gaismotā Liepāja", šādi tiks svinēta Liepājas dzimšanas diena.

Veiksmīgai pasākuma norisei, organizētāji izsludina brīvprātīgo pieteikšanos. Palīgi nepieciešami dažādu aktivitāšu nodrošināšanai, kā arī mākslinieku veidoto interaktīvo darbu realizēšanai. Aizpildot pieteikuma formu, brīvprātīgie tiek aicināti norādīt, vai gatavi iesaistīties un palīdzēt abus festivāla vakarus.

Piektdien un sestdien pēc saules rieta Liepājas ielas, namu un objektu fasādes atdzīvinās skaņas, gaismas un video instalācijas. Pazīstamas un ne tik ievērotas Liepājas vietas aicinās liepājniekus un viesus vērot, ļauties gaismas rotaļīgumam, piedalīties gaismas mākslas darbu tapšanā, kā arī pašiem sūtīt sveicienus Liepājai svētkos gaismas grafiti formā. Kopā festivāla realizēšanā iesaistīti 15 mākslinieki un dizaineri no dažādām Latvijas pilsētām.

Festivāla "Gaismotā Liepāja" organizētāji mērķtiecīgi pasākuma aktivitātes un iedzīvotāju iesaistīšanos nodrošina vairākos pilsētas mikrorajonos. Ieguvēji būs ne tikai konkrēto mikrorajonu iedzīvotāji, bet arī pārējie liepājnieki un pilsētas viesi, jo būs iespēja iepazīt trešo lielāko Latvijas pilsētu, kas svin savu 390. dzimšanas dienu.
Jau informējām, ka festivālu "Gaismotā Liepāja" organizē elektroniskās mākslas un mediju centrs "E-LAB" sadarbībā ar Liepājas Kultūras pārvaldi. Pasākumu atbalsta pašvaldības aģentūra "Liepājas sabiedriskais transports", SIA "Liepājas tramvajs", Liepājas muzejs, SIA "Elme Messer L".

Vairāk informācijas: www.facebook.com/gaismotaliepajatwitter.com/gaismotaliepaja un www.gaismotaliepaja.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties