Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs aicina jauniešus pieteikties dalībai vasaras skolā

Rotko mākslas centrs, 05.05.2015., 09:04

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs no 2014. gada 8. jūnija līdz 12. jūnijam organizē vasaras skolu jauniešiem "Fokusā māksla". Vasaras skolā tiek aicināti piedalīties Daugavpils pilsētas 16 – 18 gadus veci jaunieši.

Vasaras skola DaugavpilīVasaras skolas mērķis ir rosināt jauniešu izpratni par mākslas un kultūrvēsturiskā mantojuma daudzveidību un dažādību mūsdienīgajā pilsētas vidē.

Jaunieši vasaras skolas laikā praktiski un aktīvi darbojoties, izzinot un analizējot apgūs dažādas mākslas tehnikas, kultūrvēstures un mākslas vēstures zināšanas. Izzinās Daugavpils pilsētas kultūrvēsturiskās vērtības un arī sevi. Vasaras skolas aktivitātes notiks no plkst. 10.00 līdz 17.00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā.

Pieteikšanās vasaras skolai "Fokusā māksla" notiek līdz 2015. gada 1. jūnijam. Pieteikuma anketa atrodama Daugavpils Marka Rotko mākslas centra mājaslapā www.rotkocentrs.lv sadaļā "Konkursi".

Kopā ar pieteikuma anketu jāiesniedz pieteikuma darbs. Pieteikuma darba uzdevums:

  • Izveidot zīmējumu, kas iekļausies Daugavpils cietokšņa arhitektūrā un ainavā. Zīmējums var būt jebkurā mākslas tehnikā (grafiti, glezniecība, grafika u.c.). Zīmējuma izmērs A3 formāts, ar domu, ka dabā tas būs 1x1,7 m liels. Jāiesniedz grafiskā (lineārā) skice un zimējums krāsās.

15 interesantāko darbu autori iegūs iespēju piedalīties vasaras skolā jauniešiem "Fokusā māksla". Rezultāti tiks paziņoti 2015. gada 3. jūnijā. "Vasaras skolas" organizatori sazināsies ar katru dalībnieku individuāli.

Darbu un aizpildītu pieteikuma anketu līdz 1. jūnijam sūtīt uz e-pastu baiba.priedite@daugavpils.lv "Vasaras skolai" vai iesniegt personīgi līdz 1. jūnijam plkst. 16.00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā (Mihaila iela 3, Daugavpils).

Dalība "Vasaras skolā" ir bez maksas. Visi dalībnieki saņems apliecinājumus par dalību "Vasaras skolā".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties