Aicina ballēties Kapsēdē

Kultūras aktīvistu apvienības Opā, 28.01.2010., 16:18

12. februārī biedrība "Kultūras aktīvistu apvienība "Opā"", aicina visus ballēties gribētājus uz Valentīndienas balli Kapsēdes kultūras namā.

Plkst. 21.00 kopā ar grupu "Veldze" būs iespēja griezties dejas ritmos, piedalīties konkursos un laimēt pārsteiguma balvas. Ieejas maksa 2 Ls. Gaidam Jūs ciemos ar groziņiem.

Galdiņus lūdzam rezervēt laicīgi pa tālruni: 26322714. Aicinām to darīt savlaicīgi, lai savai draugu kompānijai nodrošināt patīkamu vakaru kopā. Biļetes varēs iegādāties pirms un balles laikā.

Uz Valentīndienas balli tiek aicināti visi, kas jūtās jauni un vēlas šos sirsnīgos svētkus sagaidīt jautrā noskaņā ar dzīvo mūziku. Grupa "Veldze" spēlē kārtīgu balles mūziku, kura lieliski spēj apvienot senas dziesmas jaunās skaņās, pie tam tādā izpildījumā, ka malā nespēj nosēdēt neviens. Pasākuma organizatori sola ne tikai jautru izdejošanos, bet arī dažādus interesantus konkursus, kuros pierādīt savu varēšanu un laimēt patīkamas balvas.

Aicinām to darīt savlaicīgi, lai savai draugu kompānijai nodrošināt patīkamu vakaru kopā. Biļetes varēs iegādāties pirms un balles laikā.

Balli organizē biedrība "Kultūras aktīvistu apvienība OPĀ", kura 2010. gadā realizē projektu "Lauki Tev un Man". Projekts top sadarbībā ar Starptautisko programmu aģentūras "Jaunatne darbībā" atbalstu un ietver aktivitātes jauniešiem lauku reģionos.
Paldies par sadarbību un atsaucību Tirdzniecības namam " Kurzeme", Liepājas Jaunatnes centram un Kapsēdes kultūras namam.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties