77. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls - "Klonu kāzas"

Undīne Rumba, 23.02.2015., 17:13

77. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls šogad noritēja ar lielu vērienu - talantīgu mūziķu priekšnesumi, stilīgas dekorācijas un ekstravaganti karnevāla apmeklētāji.

Jau aizvadīts fanatastiskiem pārsteigumiem piepildītais 77. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls. Šogad LMA bija parūpējusies par kvalitatīvu mūziku; vienkāršām, bet tai pat laikā noskaņu sniedzošām dekorācijām, un par tērpiem bija parūpējušies piedzīvojumus alkstošie karnevāla apmeklētāji.

Pasākumā uztājās tādi mākslinieki kā Igo, Ozols, duets "Sandra", "DaGamba", "The Pink Elephant", "The Coco’nuts", "Pyro Trees" un "Without Letters".

Ļoti liels un negaidīts pārsteigums bija grupas "DaGamba" uzstāšanās. Izpildot gan klasiskās mūzikas skaņdarbus ar etno pieskaņu, gan latviešu tautasdziesmas roka aranžējumā, grupa uzkarsēja publiku dažu minūšu laikā. Emocijas pārpildīja nelielās zāles viesus, kuri dziedāja līdzi, dejoja, sita plaukstas un baudīja spēcīgo mūzikas sniegumu. Varēja redzēt, ka grupa "DaGamba" patiešām spēlē ar lielu atdevi, un arī paši izbauda publikas mīlestību un saņem pretī uzlādētas emocijas.

"DaGamba"

Grupa "DaGamba" dibināta 2011. gadā. Grupas sastāvā spēlē Valters Pūce (čells) un viņa bērnības draugs Antons Trocjuks (čells), kā arī perkusionists no Irānas - Hamidreza Rahbaralam un pianists no Lietuvas - Dainis Tenis. Grupa spēlē dažādu mūzikas stilu sajaukumus – roks, klasika, pops, etno u.c.

Sekojiet grupas jaunumiem mājas lapās: www.draugiem.lv/dagamba/ un dagamba.eu/.

Bilžu galerija no 77. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāla: www.hc.lv/bildes/kultura/2015.02.20/.

"DaGamba"


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties