"Comedy Club" no Jūrmalas brauc uz Rīgu

Levs Berezins, 25.02.2015., 12:49

2015. gada 7. jūnijā "Arēnā Rīga" notiks "Comedy Club" veidotāju – "HBD Show" – jaunā humora šova "Esam pilsētā!" pirmizrāde.

"Comedy Club"Tajā piedalīsies Gariks Harlamovs, Timurs Batrutdinovs un Demiss Karibidis, parādot savus labākos priekšnesumus. Skatītājus gaida drosmīgi joki, labas asprātības un izaicinošas parodijas.

Pirms dažiem gadiem bija neiespējami iedomāties Gariku Harlamovu uz "Comedy Club" skatuves bez Timura Batrutdinova – dueta smieklīgās un dažbrīd ļoti asās miniatūras nemainīgi kļuva par katras sezonas rozīnīti, ceļot projekta reitingu līdz nepieredzētiem augstumiem. Nesen šim pārim pievienojās Demiss Karibidis, tik harmoniski iekļaujoties komandas koncepcijā, ka Harlamova–Batrutdinova duets veiksmīgi pārtapa par trio "HBD Show". Priekšnesumu ir tik daudz, ka tika nolemts izveidot soloprogrammu, kas tiks parādīta viesizrāžu turnejas laikā.

Katrs trio "HBD Show" kopīgais priekšnesums ātri vien kļūst populārs, un publika to sadala citātos. Skeču tematika ir ļoti daudzveidīga, jo katram dalībniekam ir savs ampluā, apvienojoties komiķu komanda gūst iespēju spēlēt un jokot par jebkuru tēmu – no mīlestības līdz pat politikai.

"HBD Show" šovs Rīgā sniegs unikālu iespēju klātienē vērot labākos "Comedy Club" rezidentu priekšnesumus un izsmieties no sirds. Šis jautrais trio sola: katrs, kurš atnāks uz "HBD Show" šovu Rīgā, smiesies līdz asarām, tādēļ sagatavojieties un trenējiet savus sejas muskuļus!

Biļetes visās "Biļešu Serviss" kasēs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Theme site super 000*** hc.lv

ZrRfZZYXLU

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Theme site super 000*** lv.hc.lv

JFJKIWIzwv


Teātra izrādes

[ pievienot informāciju ]


Warning: include(/app/hc.lv/inc/boxes/events.php): Failed to open stream: No such file or directory in /app/core/boxes/show_theatre.php on line 3

Warning: include(/app/hc.lv/inc/boxes/events.php): Failed to open stream: No such file or directory in /app/core/boxes/show_theatre.php on line 3

Warning: include(): Failed opening '/app/hc.lv/inc/boxes/events.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /app/core/boxes/show_theatre.php on line 3
ienāktreģistrēties