"Lūzuma punkts" būs skatāms jau 22. decembrī

"Kinoblogeri", 15.12.2015., 13:05

Šī gada 22. decembrī plkst. 20.40 k/t "Kino Citadele" notiks "Kinoblogeri piedāvā" un A/S "Aldaris" organizētais īpašais pirmizrādes seanss visas pasaules ekstrēmo sporta veidu entuziastu gaidītākajai filmai "Lūzuma punkts".

"Lūzuma punkts""Point Break" ir viena no tām 90-to gadu action žanra pārstāvēm, ko ļoti bija iecienījušas Latvijas vietējās televīzijas, rādot to ar apskaužamu regularitāti. Tikai retajam izdevies nodzīvot līdz šim brīdim un ne reizi neredzēt Patrika Sveizija blondos matus plīvojam vējā šajā sērferu/noziedznieku piedzīvojumā. Par filmas popularitāti liecina kaut vai tas, ka pat tādas filmas kā "Whiplash", ne aci nepamirkšķinot, uz to atsaucas. Rīmeiki ir viens no Holivudas iemīļotākajiem paņēmieniem, kā uzvārīties uz nostalģijas rēķina, pie viena piesaistot arī jauno paaudzi, taču neļausimies pesimismam, jo ir gana daudz apstākļu, kas ļauj uz 2015. gada versiju skatīties ar veselīgu interesi, un viens no tiem noteikti ir mūsu senasa īpašais viesis.

Saprotot, ka ar stāstu mūs pārsteigt būs grūti (bet varbūt tomēr?), filmas veidotāji visu uzsvaru lika uz trikiem, kuri būs patiešām neaizmirstami - darbā pie filmas tika piesaistīti pasaules labākie ekstrēmo sporta veidu atlēti, un filmas veidotāju moto bija "ja tas jau ir kaut kur redzēts, mums tas neder!".

Tieši "Point Break" lielā mērā iedvesmoja mūsdienu ekstremālo sporta veidu kultūru un filozofiju, un tieši par to, kā arī par savu draudzību ar filmā redzamajiem atlētiem un filmas uzņemšanas aizkulisēm mums pastāstīs Latvijas "WingSuit" pilots un viens no "Aerodium" dibinātājiem Ingus Augstkalns aizraujošā pirmsfilmas stastā - uz filmu īpaši aicinam visus ekstrēmo sporta veidu entuziastus, fanus un cienītājus, kā arī viņu draugus, radus un kaimiņus!

Filmu skatīsimies kopā ar mūsu pastāvīgo lieldraugu A/S "Aldaris", kurš šoreiz būs sarūpējis enerģijas dzērienu "Battery" visiem seansa apmeklētājiem, kā arī pastāvīgajiem atbalstītājiem "Lieliska Dāvana" un "Coffee Inn", kuri parūpēsies par lieliskām konkursa balvām! Gaidām jūs šī gada 22. decembrī plkst. 20.40 k/t "Kino Citadele" 2. auditorijā! Filmu skatīsimies 3D formātā.

Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/233922.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax


ienāktreģistrēties