Atbalsti projektu "Kriminālās Ekselences Fonds"

"Kinoblogeri", 21.10.2015., 07:52

"Kinoblogeri" aicina atbalstīt projektu "Kriminālās Ekselences Fonds",dodoties uz filmas ProjektuBanka.lv kampaņas lapu un izvēloties savu atlīdzību.

Atbalsti projektu "Kriminālās Ekselences Fonds"Mēs priecējam jūs ar nu jau teju 100 seansiem un lutinam ar dažādiem izciliem ārpuskārtas pasākumiem ("Kill Bill", "Sharknado", drīz "Atpakaļ nākotnē" un tad jau arī "Zvaigžņu kari", bet kas nākamgad…), un ticam, ka noteikti vēlaties redzēt arī mūsu līdzproducēto filmu. Bet taču ir tāda iespēja! Precīzāk - būs, ja palīdzēsiet mums to realizēt:

Un te mēs, protams, domājam projektu "Kriminālās ekselences fonds" no "Piens" īsfilmu veidotājiem un režisora Oskara Rupenheita! Filmas par grūtajiem pusaudžiem, skolu un vagoniem uz Sibīriju ir forši un tā, bet kā būtu ar vienu riktīgi sulīgu kriminālo komēdiju "Oušena bandas", "Amerikāņu afēras" un "Dirty Rotten Scoundrels" stilā? Precīzāk - "Piens" īsfilmu stilā, jo pilnmetrāžas filma ir šo tradīciju labākais turpinātājs.

Bet kur tad mērķi, rezultāti, intriga? Pārgrupējušies un jauniem spēkiem esam restartējuši mūsu kolektīvā ieguldījuma kampaņu, un tieši tagad Jūsu palīdzība ir vajadzīga vairāk, kā jebkad - filmai ir jātop (un tā jau top, te pirmais video), lai vai kas, un kopīgiem spēkiem mums izdosies! Ieintriģējām? Kas jādara? Viss ir samērā vienkārši:

  1. Jādodas uz filmas ProjektuBanka.lv kampaņas lapu, un jāizvēlas sava atlīdzība. Tā nav ziedošana! Ziedot vajag trūcīgajiem un dzīvniekiem, un tam ir pavisam cita lapa. Te ir godīgs darījums (jā, pat filmā par krāpniekiem), kur pret savu atlīdzību saņemsiet kaut ko no mums. 100%. Labumu ir daudz - no jūsu vārda titros un biļetēm uz pirmizrādi līdz lomai filmā (3/4 jau izķertas) un līdzproducenta titulam! Katram pēc iespējām;
  2. Jāpaskatās, kuri no draugiem-radiem-paziņām jau ir atbalstījuši filmu, te. Jāpadomā, kurš vēl tur varētu būt, un jāaizsūta personīgs uzaicinājums! Jo kopā gan jautrāk, gan patīkamāk;
  3. Jāpadalās ar šo priecīgo vēsti savos sociālo tīklu profilos. Vēl var padalīties ar mūsu foršo kampaņas video - YouTube vai Facebook versijās! Svarīgs komentārs - trešais punkts bez pirmajiem diviem ir tikpat "jēdzīgs", kā šajā bildē notiekošais.

Jāseko līdzi filmas uzņemšanas gaitām Facebook, Twitter un Instagram kontos. Tur jau visa sāls - šo filmu gribam uzņemt kopā ar jums, un tieši tādēļ arī viss šis! Nav aiz kalniem arī pirmais treileris un pilntiesīgs "making-of video", bet tas viss - mazliet vēlāk.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax


ienāktreģistrēties