Jau šo sestdien "Kinoblogeri" un "Secret Cinema" apvienojas īpašam bēgļu atbalsta seansam

Sergejs Timoņins, 11.09.2015., 11:30

Sestdien, 12. septembrī, reaģējot uz saspīlēto bēgļu situāciju Eiropā, "Kinoblogeri" un "Secret Cinema" piedāvā kļūt par daļu no globālas akcijas, kura norisināsies no Londonas līdz Tokijai, un tagad arī Rīgā.

"Secret Cinema"Tās ietvaros visi, kam nav vienaldzīgs bēgļu jautājums, pulcēties to atbalstam, apmeklējot īpašu labdarības kino seansu. Kā tas ierasts "Secret Cinema" seansos, filmas nosaukumu skatītāji uzzinās tikai uz vietas.

Seanss notiks šo sestdien, 12. septembrī, Rīgā, Kaņepes kultūras centrā (Skolas ielā 15), 21:00. Pasākums būs bez maksas, bet darbosies ziedojumu lāde.

Aicinām nebūt vienaldzīgiem un apmeklēt šo kino seansu! Facebook lapa: www.facebook.com/events/967335989956581/.

"Secret Cinema" projekta dzimtene ir Londona, Lielbritānija, un tā ietvaros notiek īpaši filmu seansi. Projekta būtība - skatītāji nekad nezin, kura filma tiks demonstrēta, un norises vieta netiek izpausta līdz pēdējam brīdim. Vairāk informācijas: www.secretcinema.org.

"Kinoblogeri" projekta dzimtene ir Rīga, un tā ietvaros notiek labākie filmu seansi Latvijā kino faniem, kino entuziastiem un vienkārši laba kino cienītājiem. Vairāk informācijas: kinoblogeri.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hæ, ég vildi vita verð þitt.

RobertSax

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Hi, ego volo scire vestri pretium.

Robertunsab


ienāktreģistrēties