Aicina pabaidīties uz "Sinisters 2"

"Kinoblogeri", 17.08.2015., 16:17

Nedaudz pabaidīties, lai uzturētu sevī piesardzības garu un mācītos no citu pieļautajām kļūdām, nekad nenāk par ļaunu, tāpēc šausmu filmu ilglaicīgā un nerimstošā popularitāte nav grūti izskaidrojama.

Aicina pabaidīties uz "Sinisters 2"Holivuda mūs regulāri apgādā ar arvien jaunām šausmu filmām, no kurām veiksmīgākās, protams, tiek pārvērstas franšīzēs – šāds liktenis ir piemeklējis arī Skota Deriksona 2012. gada patīkamo žanra pārsteigumu "Sinister", kuram šogad ir sagaidāms tikpat baiss un neomulīgs turpinājums.

Izmeklējot noziegumus, jauns šerifs nonāk fermā, kur iepazīstas ar draudzīgu ģimeni - dvīņiem Zeku un Dilanu un viņu māti Kortniju, kuri aizbēguši no vardarbīgā tēva. Katra diena, kas pavadīta šajā mājā, var kļūt par pēdējo - tāpat, kā tas bijis ar visiem, kas šeit dzīvojuši pirms viņiem un nonākuši nežēlīgā dēmona Bagula redzeslokā… (youtu.be/mUunKwUJ1H8).

Seanss šoreiz būs īpaši bailīgs un neparasts – kopā ar šausmīgi pozitīvu emociju teātra spēli Psaiho.lv skatītājiem būs iespēja pārdzīvot un piedzīvot dažādas dīvainības un ēverģēlības, tāpēc lielākajiem bailuļiem droši vien labāk būtu palikt mājās, bet asāku izjūtu cienītājiem šis pasākums gan būs kā īsta medus maize! Neiztiksim, protams, arī bez ierastajiem konkursiem un citām aktivitātēm kopā ar mūsu pastāvīgo lieldraugu A/S "Aldaris", kā arī atbalstītājiem "Lieliska Dāvana" un "Coffee Inn", kuri parūpēsies par lieliskām konkursa balvām!

Ļoti gaidām jūs šī gada 19. augustā plkst. 19.20 k/t "Kino Citadele"!

Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/225249/.

Facebook pasākums: www.facebook.com/events/131348860535930/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Emmanuel

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Ericka


ienāktreģistrēties