Zunda dārzā atklās vienas dienas ielu mākslas izstādi

Kiwie, 31.08.2015., 07:44

Šī gada 11. septembrī sadarbībā ar organizāciju "Free Riga" laikmetīgās mākslas festivāla "Survival K(n)it 7" ietvaros Zunda dārzā, Ūdens ielā 6, norisināsies ielu mākslas izstādē "Inside joke", kas apkopos tādu lokālo mākslinieku darbus kā VOUR, Kiwie un citus, sniedzot iespēju jebkuram interesentam iesaistīties Latvijas ielu mākslas scēnā.

Zunda dārzā atklās vienas dienas ielu mākslas izstādiIzstādes ekspozīciju veido asprātīgas un ironiskas, uz divdomīgiem vārdu savienojumiem balstītas, ilustrācijas. Tajā apskatāmie eksponāti darbojas simbiozē ar telpu – Zunda dārza angāru, kas sevī iemieso 20. un 21. gadsimta mijas industriāli rūsgano dvēseli. Darbu un telpas attiecības nostiprinās arī muzikāli priekšnesumi no tādiem Latvijā populāriem un leģendāriem hiphopa un elektroniskās mūzikas māksliniekiem, kā Edavārdi, Ozols, Lesfucc, Oriole, Trashykid u.c.

"Free Riga" ir tukšo ēku atkalapdzīvošanas kustība, kuras mērķis ir atvērt pamestās Rīgas ēkas radošām iniciatīvām, tādā veidā ceļot kulturvidi un sniedzot cilvēkiem iespēju biedroties.

Zunda dārzs vārtus vērs 19.00, kad jebkurš interesents aicināts pievienoties akcijas "Free Wall" izveidē. Izstādes atklāšana 20.00. Pasākuma norisei, jaunumiem un programmai iespējams sekot līdzi "Inside joke" interneta vietnē Facebook izveidotajā lapā - www.facebook.com/events/1729227117305293/.

Atbalstītāji: ""Free Riga", "Valmiermuižas alus", Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs, "Survival K(n)it 7", "Hood shop".

VOUR - instagram.com/fla_vour_/.

Kiwie - instagram.com/fatkiwie/.

"Free Riga" - www.facebook.com/FREERIGA/timeline.

"Survival Kit" - www.survivalkit.lv/lv/jaunumi/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties