Vilipsõns niff-niffs, naff-naffs, nuff-nuffs u.c.

Vilipsõns, 02.03.2010., 08:44

No 8. marta galerijā Istaba – Vilipsõna jaunākie tēlniecības un grafikas darbi izstādē "Niff-niffs, Naff-naffs, Nuff-nuffs u.c.".

Vilipsõna mākslas centrā – nemainīgi ir un paliek sieviete kā galvenais iedvesmas avots un mākslas tēls. Tapēc izstāde ir mākVilipsõns niff-niffs, naff-naffs, nuff-nuffs u.c.slinieka "veltījums Viņām", ko īpaši akcentē atklāšanas dienai izvēlētais datums – "vecā labā" sieviešu diena.

Katra darba tapšanas pamatā slēpjas kāds stāsts, tomēr visbiežāk tas ir pavisam īss – pāris sekunžu garumā mērāms mirklis, kas Vilipsõna pamanīts un apstādināts pārtop fundamentālā bronzas skulptūrā vai izsmalcinātā grafikā. Garāmejot tvertā dzīves momenta skaistums – kāda nezināma sieviete Ventspils mājiņas logā karina aizkarus, kāds skuķis uz ielas paskrien garām ar uzrunājoši piktu sejas izteiksmi vai kāda aiz plīvuriem slēptā daiļava Marokā liek aizdomāties cik daudz var izteikt viens vienīgs acu skats…

Līdzās sev raksturīgajai darbu tematikai, mākslinieks radījis trīs spilgtas un vērienīgas hamburgeru skulptūras, atzīstot arī šo "modeli" kā tēlniecībai pateicīgu. Šeit savukārt meklējama izstādes nosaukuma atslēga.

Izstāde "Niff-niffs, Naff-naffs, Nuff-nuffs u.c." būs skatāma līdz 24. aprīlim.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties