Signes Vanadziņas personālizstāde

Signe Vanadziņa, 04.09.2015., 06:57

No 7. septembra galerijā "Istaba" – gleznotājas Signes Vanadziņas personālizstāde "No raspodiņa padzerties".

Izstāde apkopo 12 dažādu formātu darbus, no kuriem katrs attiecināts uz vienu no 12 mēnešiem, līdz ar to piedāvājot izbaudīt plašu sajūtu, krāsu un noskaņu diapazonu.

"Skaists ir rasas piliens zāles stiebra galā. Un tas nebūt nav par mazu, lai pašai saulei par spoguli būtu," savā dzejā pirms gadsimtiem vārsmojis dzejnieks Frīdrihs Rīkerts (Friedrich Rückert).

Signes Vanadziņas personālizstāde "No raspodiņa padzerties"

Signe Vanadziņa glezno to, ko redz, pazīst un mīl. Pļavu – vasarā, ezeru – pavasarī, sniegu – ziemā. Savā glezniecībā māksliniece sajūsminās par vienkāršajām lietām – dabas un dzīves skaistumu, krāsu un toņu spēlēm, mīlestību un ikdienišķiem priekiem.

Šī ir Signes Vanadziņas 28. personālizstāde. Māksliniece piedalījusies vairāk nekā 50 grupu izstādēs Latvijā, Vācijā, Austrijā, Lielbritānijā, Somijā, Zviedrijā un citur. Signes Vanadziņas darbi atrodami privātkolekcijās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, ASV, Kanādā, Lielbritānijā, Vācijā, Itālijā, Francijā, Somijā, Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā, Dienvidkorejā.

Signes Vanadziņas personālizstāde "No raspodiņa padzerties"

Izstādes darbi – no klasiskas klusās dabas līdz teju abstraktai glezniecībai. Kontrastainas, spilgtas un piesātinātas krāsas Signei Vanadziņai raksturīgajā ekspresīvajā un vitālajā glezniecībā priecēs skatītājus galerijā "Istaba" līdz 17. oktobrim.

Signes Vanadziņas personālizstāde "No raspodiņa padzerties"


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties