Seminārs "Pārtikas jautājumi vides kontekstā"

Latvijas Dabas muzeja Komunikācijas nodaļa, 13.10.2015., 05:26

Trešdien, 14. oktobrī, Latvijas Dabas muzeja Vides mēneša ietvaros notiks seminārs skolotājiem un citiem interesentiem, kurā vides un veselības jomas eksperti un aktīvisti diskutēs par pārtikas jautājumiem vides kontekstā.

Seminārs "Pārtikas jautājumi vides kontekstā"Latvijas Dabas muzejā no 1. līdz 25. oktobrim norisinās Vides mēnesis, kas šogad veltīts tēmām par atbildīgu pārtikas patēriņu.

Lai informētu sabiedrību par jaunumiem un pētījumiem, kas saistīti ar atbildīgu pārtikas patēriņu, kā arī veselīgas un videi draudzīgas pārtikas izvēles iespējām Rīgā, Latvijā un pasaulē trešdien, 14. oktobrī, no plkst. 15.00 līdz 18.00 seminārā "Pārtikas jautājumi vides kontekstā" pulcēsies pārstāvji no Veselības ministrijas, Zemkopības ministrijas, Rīgas domes Labklājības departamenta, biedrībām "homo ecos", "Ekodizaina kompetences centrs", apvienības "BioLoģiski!" un Helsinku universitātes Sociālās un kultūras antropoloģijas nodaļas.

Atgādinām, ka Vides mēneša ietvaros Dabas muzejā notiek pasākumi dažādām apmeklētāju grupām – skolēniem, skolotājiem un ģimenēm ar bērniem, kā arī visiem, kuriem interesē veselīgs uzturs un vides aizsardzība. Oktobrī aicinām apskatīt izstādi "Paēdis un vesels!", piedalīties seminārā "Pārtikas jautājumi vides kontekstā", pasākumā "Zaļais kokteiļu vakars" un ģimenes dienā "Vesels ēdis!". Vairāk informācijas mājas lapā.

Vides mēnesi atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds. Sadarbības partneri: "National Geographic Latvia", "homo ecos", Ekodizaina kompetences centrs, OnPlate, Vides Vēstis, Absolūts ēd, Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties