Romana Korovina izstāde "Dirty Yellow"

Una Meiberga, 06.07.2015., 07:53

No 2015. gada 6. jūlija līdz 30. jūlijam Kalnciema kvartāla galerijā būs apskatāma Romana Korovina gleznu izstāde "Dirty Yellow".

Romana Korovina izstāde "Dirty Yellow"Romans Korovins ir Latvijā dzīvojošs un strādājošs mākslinieks, kurš no vienas puses ir pazīstams un tiek saistīts ar daudziem un dažādiem lokālās kultūras vides dalījumiem un grupām, piemēram, tekstgrupu "Orbīta", "Vilks Production" studiju, "Film Angels Studio". Un Latvijas fotomākslinieku eliti, kas regulāri tiek prezentēta ārvalstīs, piemēram, šī gada Venēcijas biennāles Paralēlās programmas izstādē, taču vienlaicīgi R. Korovins stāv ārpus tiem, nesaistoties ne ar vienu līdz galam.

Izstādē "Dirty Yellow" būs skatāmas R. Korovina pēdējos gados tapušās gleznas. Tēmas - vasara, augi, ziedi, cilvēki, govis u.c.

Sergejs Timofejevs par Romanu Korovinu:

Viņam piemīt talants pakļaut un iegremdēt smieklos, un apgriezt otrādi itin visu, kam var būt kāda hierarhiski vertikāla vai morāli un estētiski normatīva nozīme.

Kalnciema kvartāla galerija, Kalnciema iela 35, Rīga. Atvērts: Pirmdiena – sestdiena 10.00 – 22.00.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties