"Rīgas mākslas telpa" ievieš jaunus darba laikus

Anna Audere, 16.04.2010., 13:48

Rīgas pilsētas izstāžu zāle "Rīgas mākslas telpa" no 2010. gada 19. aprīļa būs atvērta katru dienu no plkst. 10.00 – 19.00.

Ņemot vērā, ka Rīgas pilsētā tūristiem ir vismazākās iespējas apmeklēt dažādas kultūras un mākslas iestādes un Rīgas pilsētas izstāžu zāle "Rīgas mākslas telpa" ir kā viens no tūristu iecienītākajiem objektiem tūrisma sezonas laikā, no 2010. gada 19. aprīļa līdz 1. oktobrim "Rīgas mākslas telpa" būs atvērta katru dienu no plkst. 10.00 – 19.00.

Tūrisma sezonas laikā tiks piedāvāti vairāki interesanti mākslas projekti, kas būs interesanti ne tikai ārvalstu viesiem, bet arī rīdziniekiem un Latvijas iedzīvotājiem. Kā vienu no tiem "Rīgas mākslas telpa" piedāvā apskatīt Mākslas dienu izstādi "Pārmija", kurā būs redzami vairāk nekā 70 dažādu autoru darbi.

Vasaras periodā plānota vērienīgākā laikmetīgās mākslas izstāde "Glezniecība Latvijā 1950. – 1990. no Latvijas Mākslinieku savienības kolekcijas", kurā būs skatāmas apmēram 500 tā laika mākslinieku radītās mākslas vērtības.

Vienlaikus ar izstādēm "Rīgas mākslas telpa" apmeklētājiem piedāvās daudzveidīgu kultūras pasākumu programmu.

"Rīgas mākslas telpa" ir daudzfunkcionāls mākslas un kultūras centrs pašā Vecrīgas sirdī, zem Rātslaukuma. "Rīgas mākslas telpa" apmeklētājiem piedāvā vizuālās mākslas ekspozīcijas un plašu kultūras pasākumu klāstu. Tās galvenais uzdevums ir nodrošināt kvalitatīvus mākslas un kultūras pasākumus, vienlaikus arī veicinot sadarbību ar jaunajiem māksliniekiem.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties