Gleznotāja Rolanda Krišjāna personālizstāde "Daži vasaras mirkļi"

Iluta Beķere, 07.08.2015., 09:15

No 5. līdz 29. augustam Kultūras un tautas mākslas centra "Ritums" izstāžu zālē, Jaunielā 29a būs apskatāma mākslinieka Rolanda Krišjāņa gleznu personālizstāde "Daži vasaras mirkļi".

Gleznotāja Rolanda Krišjāna personālizstāde "Daži vasaras mirkļi"Mākslinieks Rolands Krišjāns par izstādi saka: "Varbūt vasaras sajūta ir tik tuva tāpēc, ka slēptā veidā iemieso cilvēkā ilgas pēc laimes? Katram no mums ir sava vasaras sajūta un savi mirkļi, kas to veido. Man šie mirkļi ir kā mazi, daudzi uzplaiksnījumi - kāds notikums, smarža, garša, motīvs. Tie arī dod iedvesmu jauniem darbiem. Vieglums un pozitīvisms – tās ir dažas no manām vasaras sajūtām, kuras gribētos nodot skatītājiem ar šo izstādi."

Rolands Krišjāns ir dzimis Rīgā 1966. gadā, absolvējis J. Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolu, kā arī Latvijas Mākslas akadēmiju. Kopš 1993. gada darbojas kā brīvmākslinieks. Rolanda Krišjāna darbi ir bijuši neskaitāmās izstādēs un šobrīd daudzas mākslinieka gleznas atrodas privātkolekcijās Vācijā, Anglijā, Francijā, Japānā, ASV, Kanādā, Krievijā un Šveicē.

Izstādē "Daži vasaras mirkļi" būs apskatāmas apmēram divdesmit Rolanda Krišjāna gleznas, kurās būs redzami dažādi vasarīgi mirkļi – jūras un Vecrīgas motīvi, ainavas un portreti, kuri gleznoti eļļas tehnikā.

Ieeja izstādē: Pieaugušiem EUR 1.00; Pensionāriem un bērniem no 7 gadu vecuma EUR 0,70.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties