Nelaime nenāk brēkdama

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejs, 18.03.2010., 11:02

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā 18.martā plkst. 14.00 atklāj interaktīvu izstādi "Nelaime nenāk brēkdama", kas veltīta mūsdienās tik aktuālai problēmai – traumatismam.

Nelaime nenāk brēkdamaIzstādes autori aicina apmeklētājus apzināties traumatisma risku apkārtējā vidē un to radītās sekas. Izstādes laikā apmeklētāji paši varēs izjust iespējamās traumu sekas, piemēram, iesēžoties ratiņkrēslā un pārvarot šķēršļus, ar kādiem ikdienā jāsastopas cilvēkiem ar kustību traucējumiem vai arī uzliekot speciālas brilles, kas imitē galvas traumu izraisītus redzes traucējumus. Ikviens varēs iepazīties ar pirmās palīdzības pamatprincipiem, lai nelaime nepārsteigtu nesagatavotu. Visi interesenti tiek aicināti vēlreiz pārdomāt to, ka nelaime nenāk brēkdama un reizēm tikai sekundes simtdaļa mūs šķir no ilgstošas ārstēšanās, invaliditātes vai pat nāves.

Izstāde tapusi sadarbībā ar invalīdu un viņu draugu apvienību Apeirons, Ceļu satiksmes drošības direkciju, Valsts Darba inspekciju un Latvijas Sarkano Krustu.

Sargiet sevi un tiekamies izstādē "Nelaime nenāk brēkdama" Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā Antonijas ielā 1.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties