Liepājā notiks līdz šim vērienīgākā modes un dizaina izstāde/pārdošana "Atklājums!"

Krista Kalnarāja, 06.08.2015., 13:39

Šī gada 8. augustā Liepājas modes svētku ietvaros no pulksten 11.00 līdz 17.00 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks līdz šim vērienīgākā modes un dizaina izstāde "Atklājums!".

"Atklājums!"Izstāde pārsteigs ne tikai ar apģērba, aksesuāru un dizaina zīmoliem no Latvijas un Lietuvas, bet arī ar savu neparasto noformējumu un izkārtojumu, kas tiks veidots kā parks ar dabīgiem augiem.

Izstādes/pārdošanas "Atklājums!" uzdevums ir prezentēt gan Liepājā radīto dizainu, gan liepājniekiem un pilsētas viesiem dot iespēju novērtēt zīmolus, kas veidoti citviet Latvijā, turklāt izstādē piedalīsies dalībnieki arī no Lietuvas. Izstādē/pārdošanā "Atklājums!" savas preces un pakalpojumus prezentēs zīmols "Blue Shock Bike" un kartings "Blue Shock Race", Ilze Žaime, kas 2014. gadā absolvēja Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolu, piedāvājot jaunu vasaras sandaļu dizainu. Ar plašu preču klāstu izstādē piedalīsies radošā tepa "Ideju bode", kas prezentē Liepājā un Kurzemes novadā radītu apģērbu, rotu un aksesuāru dizainu. Rokām darinātas filca somas prezentēs "Felt Style", sieviešu veļu ar kaķu zīmējumu apdruku prezentēs "Lickstarter pussycat panties", bērnu apģērbu piedāvās "Zaza Couture", bet Krievijā ražotus Pavloposadskije zīda un vilnas lakatus piedāvās SIA "Posad" un SIA "Sanfashion" prezentēs apģērbu. Uzņēmums "Stila lietas" piedāvās interjera preces, uzņēmums "Studio Vulgaris" prezentēs savus radītos interjera priekšmetus un bērnus aicinās iesaistīties radošajās nodarbībās. SIA "Omsa" prezentēs un piedāvās iegādāties matu kosmētiku, bet uzņēmums "Mana kleita" piedāvās tērpu nomu. Starp dalībniekiembūs Olga Grigurko ar savu zīmolu "From bee with love, kā arī modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs sievietes iepriecinās ar paša modelētajiem un elegantajiem tērpiem. Savukārt Gints Bude Liepājā prezentēs savu radīto vīriešu apakšveļas kolekciju. No Lietuvas izstādē piedalīsies Toks Visoks, OŽKa, zīmols "I like me", Jurate Cesnaite, zīmols "Nešalta" un "Zefiras".

Izstādes laikā uz īpaši izveidotas skatuves mēles tiks demonstrētas apģērbu un aksesuāru kolekcijas, lai pircējiem vieglāk novērtēt un izdarīt izvēli par savu pirkumu. Apģērbu būs iespēja arī pielaikot. Uz lielā ekrāna tiks demonstrēts video par izstādes/pārdošanas un Liepājas modes svētku dalībniekiem.

Izstādē/pārdošanā sevi prezentēs arī Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola un Liepājas Bērnu mākslas skola. Būs iespēja novērtēt jaunākos skolas audzēkņu diplomdarbus.

"Ideja par šādas izstādes organizēšanu radās jau 2014. gada Liepājas modes svētkos, bet mums pirmajā gadā neizdevās to realizēt pilnvērtīgi. Šogad jau esam daudz tuvāk tam, kādu vēlamies šo izstādi. Pateicoties Liepājas Kultūras pārvaldes piešķirtajam līdzfinansējumam un vietējo uzņēmumu atsaucībai, šogad varam veidot izstādes noformējumu, graujot stereotipus par to, kā jānoformē šādas izstādes", atklāj svētku galvenā producente Tatjana Jaremčuka.

Izstādes noformējumā tiks izmantotas liela izmēra vadu spoles jeb saivas, kas veido galveno izstādes noformējuma akcentu. Par šādu iespēju Liepājas modes svētku organizētāji lielu paldies saka uzņēmumiem "Vega 1" un "Kesto". Izstādes noformējumu papildinās kokaudzētavā "Īve" rūpīgi audzēties koki un krūmi, kas piešķirs īpašu atmosfēru Liepājas Latviešu biedrības namā notiekošajai izstādei.

Izstāde ir bez maksas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties