"Liepājnieki" Ulda Brieža fotogrāfijās

Sabīne Priediena, 06.03.2010., 14:57

No 8.marta līdz 21.martam Liepājā, "Clear Channel" vides reklāmas stendos, skatāma izcilā fotogrāfa Ulda Brieža fotogrāfiju izstāde "Liepājnieki".

Izstā"Liepājnieki" Ulda Brieža fotogrāfijāsdītās liepājnieku fotogrāfijas ir kopsaucējs, kas iezīmē gan to autora Ulda Brieža 70.dzīves jubileju un piederību Liepājai, gan Liepājas pilsētas 385. dzimšanas dienu.

Izstāde "Liepājnieki" ir Ulda Brieža sveiciens Liepājas 385. dzimšanas dienā. Pavisam 15 fotogrāfijās portretēti godājami un neparasti liepājnieki – Liepājas savādnieks Ronis, rakstnieks Egons Līvs, matemātiķis Jānis Mencis, dzejnieks Olafs Gūtmanis, tekstilmāksliniece Anna Eltermane, komponists Agris Engelmanis, dziesminiece Austra Pumpure, maestro Valdis Vikmanis un citi. Lielformāta fotogrāfijas skatāmas uz "Clear Channel" reklāmas stendiem Liepājas dzelzceļa Stacijas laukumā, pie tramvaja pieturas Liela ielā 2, uz stenda Lielā ielā starp Graudu un Avotu ielām, Peldu un Zivju ielu krustojumā, kā arī Graudu un Pasta ielu krustojumā.

Līdztekus izstādei Liepājā Ulda Brieža jubilejas personālizstāde "Laika mednieks" no 11.marta līdz 11.aprīlim būs skatāma Rīgā, Latvijas fotogrāfijas muzejā. Fotogrāfijas, kurās ir atspoguļota jūras tēma, uzņemtas laika posmā no 60.gadu vidus līdz 90.gadiem.

Vienlaicīgi ar fotoizstāžu norisi izdevniecība "Neputns" laiž klajā jubilāram veltītu fotoalbumu "Laika mednieks".

Ulda Briež fotogrāfijas pielikumā:

1.Matemātiķis, Liepājas Pedagoģijas institūta profesors Jānis Mencis, 1994.gada 24.novembrī.
2. Pagalmā satikušies aktieris Jānis Dreiblats, aktieris un mākslinieks Māris Putniņš, smalkmehāniķis Teodors Cukurs un aktieris Mārtiņš Vilsons. Liepāja,1974.gads
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties