Liane Lang Mesmeric Monument galerijā Supernova

Zane Onckule, 21.05.2010., 08:28

Liane Lang Mesmeric Monument 03.06 - 30.06.3010 galerija Supernova! Atklāšana 02.06 no 19.00, mākslinieces portfolio lekcija 01.06 kim? 19.00!

Liane Lang rezidences laikā Rīgā 2010.Liane Lang Mesmeric Monument galerijā Supernovagada maijā strādā padomju pieminekļu interpretācijai un attiecību ar tiem veidošanai, izvēloties performatīvas darbības vidē, kur sabiedrībai šī perioda mantojums ir nerimstoši liels koncepts. Vienojošais izpētes objekts ir postpadomju telpa un tās mantojums, kuru nevar skatīt atrauti no vēsturiskā konteksta, sociālpolitiskajiem un ekonomiskajiem apstākļiem. Tādā veidā "reanimējot" šos pieminekļus, ēkas un citu objektu klātbūtni, Liane Lang atgādina par tiem, skatot tos jaunā un kvalitatīvi bezkaislīgā gaismā.

Liane Lang dzimusi Vācijā, šobrīd dzīvo un strādā Londonā, izglītību ieguvusi Goldsmiths College un the Royal Academy, to pabeidzot 2006.gadā. Viņas darbi izstādīti Eiropas muzejos un galerijās: Kunstverein Heidelberg, T1+2 Gallery, Londonā un Offspace, Vīnē, OneOneOne Gallery, Bloomberg Space un Kunstwerke, Berlīnē, kā arī PS1, Ņujorkā, kā arī atrodas Deutsche Bank, The Royal Academy, Saatchi Gallery, Arts Council England, Ernst and Young un privātpersonu mākslas kolekcijās.

Izstādi atbalsta: VKKF, British Council, Reval Hotel Elizabete, kim?, Arctic Paper, MAP, Līgatnes Papīrfabrika, Eurolines Lux Express, VKN, Sia Park MV, Foto Kvartāls.

Galerija Supernova, Krāmu 3, Rīga
Sezonas darba laiks: O. - S.: 12.00 - 17.00


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties