Laimīgās stundas "Laimes Lādē"

Sandra Konstante, 23.03.2015., 12:08

Dizaina studijas "Laimes Lāde" (Miera ielā 12, Rīgā) apmeklētājiem tagad no tiesas var palaimēties, jo "Laimes Lādē" var piedalīties loterijā un laimēt savu eņģeli. Tur līdz 16. aprīlim apskatāma mākslinieces Agneses Bules izstāde "Laimes enģeļi".

"Laimes enģeļi"Dizaina studijas nelielo telpu dēļ daudzi jo daudzi eņģeļi ir paslēpušies dizaina studijas laimes lādēs, lādītēs, mapēs un mapītēs. Katrs meklējošs skatītājs te noteikti atradīs savu eņģeli, kuru ar dizaina studijas "Laimes Lāde" darbinieku palīdzību varēs pārnest uz sev piemērotākā materiāla, sadzīvē lietojama apģērba vai mantas. Dizaina studijā "Laimes Lāde" autores mākslas darbi jau reproducēti uz krūzēm, magnētiem un kartītēm.

Agnese Bule, kura pazīstama kā projekta "Latviešu sapnis" autore, savā radošajā darbībā pievērsusies arī eņģeļu tēmai. Jau 1995. gadā autore radīja darbu sēriju "Pasaules radīšana", kas tagad apskatāma tikai reproducētā formātā. "Laimes Lādē" izstādīti darbi no sērijas "Spārnotais latviešu sapnis", kurai pirmsākumi meklējami 2005. gadā gleznošanas rezidencē Vācijā, netālu no Esenes esošajā Marlē. Izstādē redzami arī paši jaunākie darbi, kuri šī gada janvārī bija izstādīti personālizstādē "Eņģeļu diena" Jūrmalas Mākslinieku namā, un darbi, kuri tapuši tikai pirms dažām dienām.

Izstādē ir skatāmi gan oriģināldarbi, gan reprodukcijas. Oriģināldarbi tapuši uz pergamentam līdzīga papīra autortehnikā. Tajos attēlots zīmēts un gleznots dinamisks tēls, kurš izskatās gan pēc eņģeļa, gan pēc brīnuma vai kāda mistiska zieda. Darbos saskatāmas jūgendstila iezīmes.

Laimīgās stundas Dizaina studijā "Laimes Lāde": no pirmdienas līdz piektdienai 12.00–18.30, sestdienā 12.00–16.00.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties