Kāzu tēmai veltīta nedēļas nogale tirdzniecības centrā "Mols"

Ksenija Mirošņika, 16.10.2015., 14:16

Šajā nedēļas nogalē tirdzniecības centrā "Mols" būs apskatāma izstāde – "Baltās kāzas – kāzu modes tendences 2016".

Kāzu tēmai veltīta nedēļas nogale tirdzniecības centrā "Mols"Trīs dienu garumā ikviens tirdzniecības centra apmeklētājs iegūs unikālu iespēju ieskatīties nākamā gada kāzu tendencēs un varbūt pat laicīgi atrast ko piemērotu sev.

No 16. līdz 18. oktobrim tirdzniecības centra "Mols" pirmā stāva foajē, kā arī vairākos veikalos, notiks konceptuālu instalāciju izstāde – "Baltās kāzas – kāzu modes tendences 2016." Šī izstāde ir interesanta ne tikai ar to, ka ikvienam būs izdevība nedaudz ielūkoties tajā, kā nākamgad izskatīsies līgavas, bet arī ar to, ka šīs izstādes ekspozīcijas veidošanā piedalās 25 tirdzniecības centra veikali, kā arī fotogrāfs Jānis Ratnieks.

"Ierasts, ka Latvijā par kāzu mēnesi tiek uzskatīts augusts, taču šogad mūsu tirdzniecības centrā par sava veida kāzu mēnesi ir kļuvis arī oktobris. Mums ir patiess prieks, ka tirdzniecības centra nomnieki, ar nomnieka "7SKY Wedding" iniciatīvu, šajā nedēļas nogalē apmeklētājiem ir nolēmuši sniegt lielisku iespēju brīvdienu gaisotnē aplūkot modernākos, iespējams, kādam arī nākamos kāzu tematikai veltītas instalācijas – kāzu kleitas, galdu klājumi, noformējums. Aicinām ikvienu šo nedēļas nogali pavadīt kāzu noskaņās tirdzniecības centrā "Mols"", par gaidāmo nedēļas noslēgumā stāsta t/c "Mols" menedžere Una Tukiša.

Izstāde "Baltās kāzas – kāzu modes tendences 2016" t/c "Mols" apmeklētājiem būs pieejama visas dienas garumā, līdz lielveikala slēgšanai.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties