Kaspars Brambergs - personālizstāde

Indra Jankovska, 10.08.2010., 07:52

No 9.augusta galerijā D.Fab savu personālizstādi atklāj savdabīgais un ilgu laiku neredzētais mākslinieks Kaspars Brambergs, kas Latvijā labi pazīstams ar savu filozofisko skatījumu, kompozicionālo izaicinājumu un domu izpausmi mākslā, pielietojot dažādus materiālus un nebaidoties eksperimentēt.

Kaspars Brambergs - personālizstādeDarbos kā materiāli tiek izmantoti veci maisi, rūsējošs metāls, eļļas krāsa, zeme, Mellužu smiltis, ogle un citi materiāli, kas savstarpēji mijiedarbojas autortehnikā un mākslinieka domu lidojuma realizēšanā.

Izteikta ir Bramberga cieņa un respekts pret materiālu, ko viņš lieto. Nav nebūtiskas detaļas viņa darbos. Viss ir pārdomāti un nozīmīgi. Katra materiāla modalā nozīme piedalās darba tapšanā, kā rezultātā veidojas izteikta faktūra un reljefs. " Materiāli, ko es lietoju piedalās kompozīcijas būvēšanā, mani interesē ne tikai melns, bet arī melns plus materialitāte", tā par savu darbu tehniku izsakās mākslinieks.

Izstādē tiks izstādīti galvenokārt jaunie un iepriekš tapušie, bet Latvijā neparādītie Kaspara Bramberga darbi.


Izstāde būs skatāma no 9 augusta līdz 20 augustam , galerijā D.FAB Slokas ielā 52, katru dienu, bez brīvdienām no plks 11.00 – 19.00 Ieeja bez maksas.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties