Jūrmalā atklās izstādi-akciju "Gada Nedarbs-2014"

Agnese Bule, 01.04.2015., 12:17

1. aprīlī plkst. 18.00 Mākslinieku namā (Muižas ielā 6) tiks atklāta gadskārtējā izstāde-akcija "Gada NeDarbs-2014".

"Gada NeDarbs-2014"Izstādes organizatori 2015. gada sākumā aicināja māksliniekus un citus nedarbniekus iesniegt tādus nedarbus kā palaidnības, ēverģēlības un asprātības, kā arī tādus, kas, autorprāt, ir neizdevusies radošā iecere vai kas tāds, ko var uzskatīt par tehnisku kļūmi, nejaušību vai citu personu iejaukšanās radītu nedarbu.

Izstādē piedalās vairāk, kā 40 autori ar apmēram 60 darbiem. Autori bija aicināti savus darbus dāvināt skatītājiem un apmēram puse darbu šajā izstādē meklēs savu jauno saimnieku. Ja uz kādu no darbiem būs pieteicies vairāk nekā viens skatītājs, tad darba nākamais īpašnieks akcijas beigās tiks izlozēts.

Izstādes dalībniekiem bija jādod arī pamatojums, kāpēc tieši šis autora darbs var pretendēt uz titulu "Gada NeDarbs-2014". Daži autori nedarba būtību jau ir ietvēruši darba nosaukumā, bet citi devuši garu un pamatīgu apcerējumu un pat dzejas rindas.

Labākais, lielākais, veiksmīgākais un pieprasītākais "Gada NeDarbs-2014" tiks noteikts skatītāju balsojuma rezultātā un tā autors saņems pārsteiguma balvu no izstādes organizatoriem. Par gada nedarba titulu un galveno balvu cīnās šādi autori: Māris Subačs, Valdis Opmanis, Signe Vanadziņa, Hardijs Grudulis, Natālija Laminska, Antra Ivdra, Inese Ščucka, Dagne Ventiņa, Linda Ekere, Antra Opmane, Ivars Miķelsons, Egīls Mednis, Ingrīda Raudsepa, Atis Jurgenovskis, Ineta Greiža, Jānis Veiss, Andris Švalbe, Laima Akmentiņa, Jānis Jēkabsons, Rudīte Jēkabsone, Adriāna Vīgnere, Sanita Grakova, Irina Ošleja, Jevgenijs Pugins, Jana Rāve, Nils Kauliņš, Jānis Andris Osis, D’Ali, Alise Šepeļa, Undinus, Anton Voprosov, Māra Mozgire, Baiba Apsīte, Agnese Bule, Rīta Sirmā, Mārtiņš Sirmais, Baiba Cihovska, Anitra Bērziņa, Laura Ose, Natālija Jeršova un Elita Vansoviča.

Izstāde "Gada NeDarbs" un skatītāju pieteikšanās uz izstādes darbiem norisināsies līdz pat 2015. gada 10. maijam.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties