Jāņa Deinata fotoizstāde Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 15.06.2011., 08:10

No 11. jūnija Kalnciema kvartāla Vīnu veikalā un Izstāžu mājā būs apskatāma slavenā fotogrāfa Jāņa Deinata izstāde "Ballītes noformējums (Paliek VII)", kas ir paša autora izvēlētu darbu kolekcija.

Jāņa Deinata fotoizstāde Kalnciema kvartālā

Izstāde apskatāma līdz 11. jūlijam katru dienu no 16.00-22.00, izņemot svētdienas.

Fotogrāfijā, tāpat kā kino, kur visi zina, ka uz ekrāna ir aktieri, cilvēki ļaujas pašapmānam, emocijām. /J. Deinats/

Jānis Deinats 1986. gadā beidzis J. Vītola Latvijas Valsts konservatorijas Kultūras un mākslas zinātņu fakultātes Teātra nodaļu. No 1984. gada strādājis teātrī (studijā Nr. 8, tad studijā Kabata), bijis fotogrāfs žurnālā Parks, pēc tam neatkarīgais fotogrāfs. Kopš 1997. gada darbojas fotogrāfu apvienībā Fotocentrs, viņa darbi tiek publicēti Latvijas laikrakstos un žurnālos, mākslas grāmatās un katalogos (sadarbojas ar tādiem izdevumiem kā Santa, Una, Klubs, Lilit, ar izdevniecību Dienas žurnāli). Piedalījies izstādēs "Cilvēki muzejā" (Valsts Mākslas muzejs, 2003), "Laikmeta liecinieki. LMS mākslas darbu kolekcija. Glezniecība." (Valsts Mākslas muzejs, 2002), "Aija zīmē. Aija z.īmē" (Galerija "Čiris", 1998) "Aizmirstas lietas" (galerijā "Fotostudija I", Bostona, Asv, 1996), kā arī izstādē – akcijā "Maigās svārstības" (Izstāžu zāle "Latvija", 1990). 2009. gadā – personālizstāde "Paliek II". Divdesmit gadu laikā viņš veidojis Latvijas kultūras, mākslas, biznesa un politikas elites portretus. Jānis Deinats ir Dailes teātra fotogrāfs.

Visi, kas vēlas sekot līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai vasaras sezonas programmai, ir aicināti: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.
 

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties