Izstādes atklāšanas pasākums "Es uz šīs Zemeslodes"

Evija Zernevica, 27.05.2015., 10:10

Aicinām 31. maijā uz izstādes atklāšanas pasākumu "Es uz šīs Zemeslodes" Kultūras un tautas mākslas centrā "Ritums" no plkst. 12.00 līdz 15.00.

Izstādes atklāšanas pasākums "Es uz šīs Zemeslodes"Pasākuma laikā bērnus izklaidēs Pepija Garzeķe un viņas draugi, muzikālus priekšnesumus sniegs Katrīne un Edgars Kreiļi.

Paralēli notiks arī rotaļas, izglītojošas atrakcijas, prāta spēles un radošās darbnīcas, kurās būs iespēja izgatavot rokassprādzītes, krāsainas piespraudes, vasarīgas brilles un apgleznot balonus.

No šī gada 29. maija līdz 28. jūnijam Kultūras un tautas mākslas centrā "Ritums", Jaunielā 29a, būs apskatāma Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltīta izstāde "Mana drošākā vieta uz Zemeslodes".

Dažādu Rīgas skolu un interešu centru audzēkņus, aicinājām veidot izstādes darbus, kuru izstrādei bērni varēja izvēlēties sev tīkamāko tehniku un materiālus. Ar izstādes palīdzību vēlamies vērst sabiedrības uzmanību uz bērnu drošības palielināšanu, savstarpējās draudzības un iecietības veicināšanu.

Izstādē būs apskatāmi darbi no Mākslinieciskās jaunrades centra "Praktiskās estētikas skola" grafikas pulciņa, Rīgas Teikas vidusskolas radošās mākslas pulciņa, Gaismas internātpamatskolas aušanas pulciņa, Bērnu un jauniešu centra "IK Auseklis" pulciņa "Netradicionālie rokdarbi", Rīgas Juglas vidusskolas un pamatskolas "Rīdze" tekstilmākslas studijas "Jautrais zirneklītis".

Aicinām visus bērnus, lai draudzīgi un radoši atzīmētu vasaras pirmā mēneša sākšanos!

Ieeja pasākumā bez maksas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties