Liepājas Latviešu biedrības namā krāšņa un rotaļīga izstāde "Vējš galvā"

Madara Pūķe, 07.01.2012., 02:07

Dizaineres Aina Mālmeistere un Iveta Pērkone no Rīgas aicina apskatīt gofrētā kartona cepuru izstādi "Vējš galvā". Tā būs apskatāma Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā no 6. līdz 31. janvārim.

Gofrētā kartona cepuru izstāde "Vējš galvā"

Gofrētais kartons ir materiāls, kuru tik bieži izmantojot ikdienā kā iepakojuma materiālu, neaizdomājamies par tā daudzveidību un neskaitāmajām citām pielietojuma iespējām.

Divas profesionālas mākslinieces – dizaineres  Iveta Pērkone un Aina Mālmeistere, kuras ikdienā strādā uzņēmumā "Stora Enso Packaging",  izstrādājot iepakojuma dizainu,  palīdzēs mums iepazīt  gofrētā kartona interesanto materiālu no cita skatu punkta. Mākslinieces ir vairākkārt piedalījušās lielās dizaina izstādēs, eksponējot dažādus interjera elementus, izgatavotus no kartona, taču šoreiz Iveta un Aina atļāvās savu radošo fantāziju izmantot mazliet atraktīvāk, pārsteidzot visus ar gofrētā kartona cepurēm. Izstādes apmeklētājiem apskatāmās cepures ir krāšņas, rotaļīgas, nopietnas un pat vēsturiskas – ideju pilnas un iedvesmojošas. Ekspozīcija tiks papildināta ar Ivetas Pērkones fotogrāfijām, kurās cepures jau galvā.

Esiet mīļi aicināti iepazīt gofrētā kartona savdabību cepuru izstādē "Vējš galvā".

Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerija atvērta katru dienu no plkst. 10:00 līdz 19:00. Ieeja bez maksas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties