Izstāde "Krāsu bads"

Rīgas Atpūtas un Kultūras centrā IMANTA, 12.05.2010., 05:55

No šā gada 1. maija līdz 30. maijam Rīgas Atpūtas un Kultūras centrā IMANTA ir apskatāma LMA Tekstilmākslas nodaļas esošo un bijušo studentu izstāde "Krāsu bads".

Izstāde ir veltīta pavasara avitaminozei. Novērots, ka vairumam no Modern Homo Sapiens populācijas pavasaros parasti iestājas izsalkums pēc kā svaiga tīra un koša. Izstāde apņemas kaut nedaudz remdēt šo krāsu badu ne tikai ar spilgtiem toņiem, bet arī ar autoru izpratni par skaisto.

Jaunie mākslinieki šoreiz ne uz ko neprovocē, bet gan ir gatavi dalīties savā mierā un harmonijā. Krāsainu, dekoratīvu un pavisam dabīgu vitamīnu deva pēc aukstas nogurdinošas ziemas.

Tehniku daudzveidība, ko aptver tekstilmāksla, neļaus garlaikoties – sākot ar tradicionāliem gobelēniem un batikām, beidzot ar autortehnikām.

 

Izstādē piedalās: Kristīne Šica un Tija Vīksna, Līva Liniņa, Vineta Priste-Kārkla, Zane Šūpulniece, Kristīne Zilgalve, Elīna Vojevoda, Irеna Andrejeva, Ksenija Studene, Kristīne Melusa, Jūlija Bondarenko, Kristīne Sīle, Baiba Šauriņa, Diāna Janušone, Arta Skuja, Agnese Kirmuža.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties