Starptautiskā glezniecības plenēra izstāde "Bauskas vasara"

Bauskas pils muzejs, 04.08.2015., 14:00

6. augustā visas dienas garumā Bauskas pils pagalmā būs vērojama 12. starptautiskā plenēra izstāde "Bauskas vasara", kurā apmeklētājiem būs iespēja apskatīt un baudīt desmit profesionālu gleznotāju darbus, kuri tapuši astoņu dienu garumā Bauskas pils telpās.

"Bauskas vasara"Izstādē Latviju pārstāv pieci mākslinieki un pieci ārvalstu viesi. Krieviju pārstāv Ļubova Novikova, kura plenērā piedalās pirmo reizi, savukārt Lietuvu pārstāv divi gleznotāji – Eimutis Markūnas un Ričardas Garbačiauskas. Savus darbus apmeklētāju vērtējumam sniedz un plenērā piedalās arī Gruzijas abstrakcioniste Titatin Chumburidze un Itālijas abstrakcionists Luca Capello. Latviju pārstāv talsinieki Guna Millersone (konkursā – izstādē "Zelta āķis 2015" Bauskas muzejā ieguva vērtētāju speciālbalvu), Andris Vītols, Anita Meldere, kas ir pazīstamākā šīs mākslas nozare pārstāve, kura daudzu savu darbu iedvesmu smēlusies tieši Bauskā un tās apkārtnē, un romantiskās glezniecības pārstāvis Māris Upzars. Plenēru vada rīdziniece, mākslas maģistre Elga Grīnvalde, kuras vairākkārtēji ir piedalījusies un organizē Bauskas vasaras plenēru. Arī šogad viņas darbs būs apskatāms izstādē.

Dalība izstādē ir bez maksas. Par atsevišķu samaksu būs iespēja apmeklēt muzeja ekspozīcijas un Livonijas ordeņa pils centrālo torni ar skatu platformu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties