Ievās un Tālivalža Muzikantu izstāde

Brigita Zelča, 12.07.2010., 17:06

No 14. jūlija galerijā "GlobalArtRoom" atvērta mākslinieku Tālivalža (1963) un Ievas (1964) Muzikantu darbu izstāde "Šodien ārā saulains laiks!". Izstādē būs apskatāmas gleznas un skulptūras.

Ievās un Tālivalža Muzikantu izstādeIzstādē – abi mākslinieki kopā savus darbus eksponējuši jau vairākkārt - būs redzami Tālivalža Muzikanta tēlniecības darbi un Ievas Muzikantes gleznas. Abu autoru darbu kopējā tematika ir ziedi – T. Muzikants eksponēs akmens masā veidotas rozes, kā arī tēlniecības darbus –akmens impresijas, sejas un tēlus, kas tapuši no Vidzemes jūrmalā atrastiem akmeņiem. Savukārt I. Muzikante – ziedu gleznojumus, kuros veiktas rūpīgas tulpju, īrisu un citu ziedu studijas.

Ieva Muzikante absolvējusi Latvijas Mākslas akadēmijas Tēlniecības nodaļu, un izstādēs ar skulptūrām, gleznām un grafikām piedalās kopš 1985. gada. Kā tēlniece strādā galvenokārt bronzā un terakotā, bet nodarbojas arī ar glezniecību eļļas, akvareļa, pasteļa un akrila tehnikās. Ieva Muzikante ir Latvijas Tēlnieku centra biedre; viņa arī strādā par pasniedzēju Baldones mākslas skolā.

Arī Tālivaldis Muzikants, Latvijas Tēlnieku centra biedrs un Baldones mākslas skolas direktors, absolvējis LMA tēlniecības nodaļu, un izstādēs kopš 1983. gada piedalās gan ar tēlniecības, gan glezniecības, gan keramikas darbiem. Daugmalē un Baldonē izstādīti monumentāli mākslinieka tēlniecības darbi.

Izstāde būs atvērta līdz 31. jūlijam.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties