Gaismas glezniecība "Rīgas mākslas telpā"

Anna Audere, 30.06.2010., 07:34

Līdz 25. jūlijam Rīgas pilsētas izstāžu zālē "Rīgas mākslas telpa" apskatāma Vitālija Jermolajeva personālizstāde "…Un dvēsele mana".

IGaismas glezniecība "Rīgas mākslas telpā"zstādē redzamie darbi radīti neierastā tehnikā, ko mākslinieks dēvē par `Inner Light` – īpašā apgaismojumā tie sāk zaigot, atklājot skatītājam reālistiski kosmisku redzējumu uz gleznām.

Izstādes ietvaros 10.07. plkst. 11:00 tiek organizēts pasākums "Brokastis ar mākslinieku", kura ietvaros interesentiem būs iespēja neformālā gaisotnē tikties ar Vitāliju Jermolajevu, lai uzzinātu par fluorescējošās tehnikas pielietojumu, ko mākslinieks izmantojis, bruģējot ceļu uz garīgo glezniecību. Ieejas maksa 4,00 Ls.

Dalības pieteikšana līdz 07.07., rakstot e-pastu uz adresi artspace@riga.lv vai zvanot - 67181328

Savukārt 24.07. plkst. 11:00 interesenti aicināti uz radošo darbnīcu iepazīt fluorescentās tehnikas īpatnības un radoši izpausties mākslinieka Vitālija Jermolajeva pavadībā, izveidojot savu unikālo mākslas darbu. Ieejas maksa 4,00 Ls.

Dalības pieteikšana līdz 20.07., rakstot e-pastu uz adresi artspace@riga.lv vai zvanot – 67181328

"Rīgas mākslas telpa" ir daudzfunkcionāls mākslas un kultūras centrs pašā Vecrīgas sirdī zem Rātslaukuma. "Rīgas mākslas telpa" apmeklētājiem piedāvā vizuālās mākslas ekspozīcijas un plašu kultūras pasākumu klāstu. Tās galvenais uzdevums ir nodrošināt kvalitatīvus mākslas un kultūras pasākumus, vienlaikus arī veicinot sadarbību ar jaunajiem māksliniekiem.

"Rīgas mākslas telpa" ir atvērta katru dienu plkst. 10:00 – 19:00.

Ieejas maksa izstādē 1,5 Ls ( skolēniem, studentiem un pensionāriem 1 Ls); apskatot kopā ar izstādi "Glezniecība Latvijā 1950. – 1990. no Latvijas mākslinieku savienības" - 3 Ls (skolēniem studentiem un pensionāriem 1,50 Ls).

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties