fotoizstāde "Vasaras kaleidoskops"

T/c „Mols”, 19.10.2010., 11:13

16.oktobrī plkst.17:00 tirdzniecības centrā "Mols" tika atklāta fotogrāfes Jeļenas Pančevas fotoskolas audzēkņu izstāde "Vasaras kaleidoskops". Pēc Latvijas fotogrāfu aprindās atzītu mākslinieku vērtējuma izstādei atlasīti 20 labākie darbi. Fotogrāfijas "Molā" būs apskatāmas līdz 7.novembrim.

vasaraLai noteiktu labākos konkursa "Vasaras kaleidoskops" darbus izstādes veidošanai, tika pieaicināta Latvijas fotogrāfu aprindās atzīti mākslinieki – Latvijas Fotogrāfijas mākslas savienības prezidents Jaroslavs Šeins, Vilhelms Mihailovskis, Gunārs Binde, Jānis Kreicbergs un Leonīds Tugaļevs.

"Šī vasara bija pārsteidzoša. Laikapstākļi mums ļāva justies kā dienvidu zemēs. Daudzi Latvijas iedzīvotāji steidza to baudīt tepat, tā vietā, lai dotos uz ārvalstīm. Atmiņas daudziem ir ļoti patīkamas, tādēļ atskats vasarā varētu daudzos atgriezt to saules karsto sajūtu, kas rudenī tik ļoti mums pietrūkst", stāsta Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra "Mols" menedžere.

20 labākie topošo fotogrāfu darbi, kas apskatāmi izstādē "Vasaras kaleidoskops", vadoties pēc žūrijas vērtējuma, tika atlasīti no vairāk kā 50 pretendentiem vecumā no 17 līdz pat 57 gadiem. Visi foto tapuši 2010.gada vasarā.

"Kādu dienu es apstājos un ieraudzīju – cik apkārt viss ir skaists! Es vēlos dalīties ar visu šo krāsu, gaismas un nokrāsu bagātību, kuru ieraudzīju ar kameras palīdzību, cerot, ka arī jums parādīsies tās sajūtas, kuras radušās manā dvēselē un kuras tiek apzīmētas ar Mīlestības vārdu", Jeļena Pančeva izsakās par fotomākslas pasniegšanu.

Fotogrāfe ir izstādījusi savus darbus Anglijā (Londona, privātā galerija), Itālijā (Milāna, viesnīca Doria Grand, izstādes nosaukums – "From Latvia with Love"), Krievijā (Veļikije Luki Mākslinieku salonā, izstādes nosaukums – "Viešņa"), un, protams, Latvijā. Jeļena ir Latvijas fotomākslinieku savienības locekle.
 

Sīkāka informācija:
T/c "Mols", 27022919
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties