Bērnu un jauniešu nākotnes vīzijas fotoizstādē "Es arī varu!

Zane Onkele, 26.07.2010., 12:31

27. jūlijā pulksten 12, bērnu un jauniešu dienas atbalsta centrā "Čiekurs" (Rīga, Aglonas iela 35/1) tiks atklāta fotoizstāde "Es arī varu!".

Bērnu un jauniešu nākotnes vīzijas fotoizstādē "Es arī varu!Lielformāta fotogrāfijās dažāda vecuma bērni un jaunieši atklājuši savas nākotnes profesijas, uzticot sapņus un ieceres fotogrāfam Artim Ramam. Foto izstādes darbi tapuši biedrības "brīvprātīgais.lv" īstenotā projekta "Mēs varam!" ietvaros.

"Kameras priekšā bērni un jaunieši iejutās savās nākotnes profesijās, neizmantojot, ne grimu, ne aksesuārus, tādejādi ļāvās brīvai radošai izpausmei, iztēlei, emocijām un sajūtām bez uzliktiem stereotipu rāmjiem", norāda fotogrāfs, izstādes darbu autors Artis Rams. "Saku paldies visiem projekta dalībniekiem, kas bija tik atvērti un brīvi, atklājot man savus nākotnes plānus!"

Projektā "Mēs varam!" tika izveidota un ieviesta neformālās apmācības programma jauniešu motivēšanai un sociālo prasmju attīstībai. Projektā iesaistītie dalībnieki no biedrības "brīvprātīgais.lv" kopā ar bērniem un jauniešiem no dienas atbalsta centra "Čiekurs" piedalījās programmā un diskutēja, lai mudinātu bērnus un jauniešus domāt par savu nākotni, iespējām, izglītības nozīmi, iespējamo profesiju. Apmācības beigās jaunieši piedalījās fotosesijā, iejūtoties savos nākotnes profesiju tēlos, kā rezultātā tapusi fotoizstāde.

Foto izstāde bērnu un jauniešu dienas atbalsta centrā "Čiekurs" apskatāma līdz septembrim, kā arī virtuāli biedrības "brīvprātīgais.lv" mājas lapā www.brivpratigais.lv.

Projekts tiek īstenots ar Eiropas Komisijas programmas "Jaunatne darbībā" atbalstu.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties