"FonArtGroup" 4. izstādes atklāšana

Guntis Otaņķis, 07.08.2015., 08:45

4. augustā plkst. 17.17 Liepājas Latviešu biedrības nama Galerijā tika atklāta mākslinieku apvienības "FonArtGroup" (F.A.G.) 4. gadskārtējā izstāde.

Apmeklētājus pārsteigs un iedvesmos Dinas Damosas filigrānā meistarība, Ivonnas Kalitas darbu dziļums un plašums, Iritas Timbras ažūrveida puantilisms. Ulda Rubeža smalkā elegance, Gunta Otaņķa gleznas. Darbi darināti eļļas, akrila, jauktā tehnikā – grafikas ritmiskums sasaucas ar krāsu un formu daudzveidību.

"FonArtGroup" 4. izstādes atklāšana

"Kā vienmēr atrodamies ceļā starp vakardienu un nākotni, starp laikmetīgo un galaktisko," tā stāsta izstādes kurators Guntis Otaņķis.

F.A.G. ir Liepājas mākslinieku radošā apvienība un kā vienota grupa mākslinieki izstāda savus darbus kopš 2012. gada vasaras. Apskatīt brīnišķīgos mākslas darbus Liepājas Latviešu biedrības namā būs iespējams līdz augsta beigām.

"FonArtGroup" 4. izstādes atklāšana


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties