Eināra Kviļa gleznu izstāde

Baiba Bože, 19.10.2010., 13:41

22. oktobrī plkst. 19.00 Siguldas pagasta kultūras namā (Zinātnes iela 7b) tiks atklāta Eināra Kviļa gleznu izstāde. Mākslinieka darbos būs iespējams aplūkot portretu un ainavu žanrus.

Eināra Kviļa gleznu izstādeVairāku mūzu kalps - gleznotājs, grafiķis un mūziķis – Einārs Kvilis dzimis 1958. gada 18. februārī sēļu zemē Jēkabpilī. Pirmos impulsus un ierosmes jaunajā māksliniekā atklājis tēvs. Spēcīgākais iespaids nācis no Ugas Skulmes zīmējuma "Divi zēni laivā". Otra mākslinieka aizraušanās ir mūzika - darbojies dažādos muzikālos projektos, tagad spēlē pārsvarā etnisko mūziku.

Mācījies Rīgas Lietišķās mākslas vidusskolā par dekoratoru un studējis Latvijas Mākslas akadēmijas grafikas nodaļā. Pēc akadēmijas absolvēšanas izveidojis un vadījis zīmēšanas un grafikas studiju Rīgas Skolēnu pilī. Pasniedzis zīmēšanas, gleznošanas un kompozīcijas lekcijas.

Izstāde būs apskatāma no 22. oktobra līdz 20. novembrim darba dienās no plkst. 10.00 līdz 19.00, brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00.
Ieeja – brīva.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties