Ceļojošā fotoizstāde "Lepns. Stiprs. Pamanāms." Rīgas mākslas telpā

Agita Ikauniece, 23.03.2015., 12:17

2015. gada 24. martā ceļojošā fotoizstāde "Lepns. Stiprs. Pamanāms." apstāsies Rīgas mākslas telpas Intro zālē, lai līdz 5. aprīlim priecētu ikvienu apmeklētāju.

"Lepns. Stiprs. Pamanāms."Projektā piedalās cilvēki ar invaliditāti no dažādiem Latvijas novadiem, izstādē atainojot deviņus dažādus viedokļus par tēmu "Ko man nozīmē neatkarīga dzīve?" no ikdienā neierastāka skatupunkta.

Projekta iniciators un fotogrāfs Gatis Caunītis tic, ka šī fotoizstāde ikvienam liks apstāties un sev uzdot jautājumu "Ko man nozīmē neatkarīga dzīve?" - arī tai sabiedrības daļai, kas ikdienas steigā ir aizmirsusi novērtēt savas dzīves vērtības. Ceļojošajā fotoizstādē "Lepns. Stiprs. Pamanāms." būs apskatāmas idejas autora Gata Caunīša un astoņu citu cilvēku ar invaliditāti redzējums par neatkarīgas dzīves nozīmi.

Ceļojošās fotoizstādes tapšanas laikā projekta komandai bija iespēja tikties ar dažādiem cilvēkiem, kuri vēlas vienlīdzīgu dzīves kvalitāti, lai personu ar invaliditāti ikdienas dzīves apstākļus padarītu cilvēciskākus, bet dažādus pakalpojumus pieejamākus, ļaujot cilvēkiem ar invaliditāti dzīvot neatkarīgu dzīvi tāpat kā to dara pārējie sabiedrības locekļi.

Fotoizstādes mērķis ir parādīt, ka ikvienam ir tiesības uz neatkarīgu dzīvi, veicināt sabiedrības izpratni par cilvēkiem ar invaliditāti, kā arī uzrunāt un radīt motivāciju tiem, kas ir pazaudējuši ticību neatkarīgas dzīves iespējamībai.

Ceļojošās fotoizstādes ekspozīcija tiks izvietota Latvijas novadu pašvaldībās un citās sabiedriskās vietās. Sekojot līdzi sociālajā tīklā Facebook "Lepns.Stiprs.Pamanāms.", ikvienam ir iespēja uzzināt, kur fotoizstāde apskatāma.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties