Tallinā atklāj fotoizstādi "Dažādā Izraēla - skats no Latvijas"

Arlietu ministrijas Preses centrs, 30.11.2009., 09:39

Latvijas vēstnieks Kārlis Eihenbaums 1. decembrī atklās fotomākslinieka Karmela Skuteļska personālizstādi "Dažādā Izraēla – skats no Latvijas" ("A Diffrent Israel - The View of a Latvian"), kas Tallinas "Deco Galerii" (Kadriorga, Koidula 12A) būs apskatāma no 2. - 19. decembrim.

Izstādes mērķis ir parādīt mazāk ierasto, lauzt izveidojušos priekštatus par Tuvajiem Austrumiem, it īpaši Izraēlu. Izstādes atklāšanā piedalīsies arī pats fotomākslenieks Karmels Skuteļškis.

Karmels Skuteļskis ir dzimis un audzis Liepājā, fotomākslas pamatus mācījies pie Gunāra Bindes, kopš 1972. gada dzīvo Izraēlā. Skuteļska personālās fotoizstādes notikušas Rīgā, Prāgā, Sietla (ASV), vairāku zelta godalgu laureāts, starptautiski atzīts fotomākslinieks.

Pasākums notiek ar Latvijas vēstniecības sadarbības partneru atbalstu - "Aeroc", "Sakret", "airBaltic" un "Ogu maize". Projekta praktisko realizāciju nodrošina Igaunijas Nacionālā bibliotēka un "Deco galerii" - Epa un Tīts Rebanes. Izstādes atklāšanā priekšnesumu sniegs saksofonu kvarteta "Next" mūziķe Inga Meijere.

Uz pasākumu lūgti un piedalīsies Igaunijā pazīstami valsts un politiskie darbinieki, sabiedrībā labi zināmi kultūras un mākslas pārstāvji, žurnālisti, Latvijas un Igaunijas sadarbības veicinātāji, latviešu kopienas Igaunijā vadītāji un aktīvākie pārstāvji, Igaunijā rezidējošie ārvalstu vēstnieki un diplomāti kā arī Izraēlas vēstnieks Igaunijā (rezidē Helsinkos) Avi Granots, Igaunijas Ebreju kopienas vadītāji un aktīvisti.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties